Σκοπιανοί αποκαλούν την Ντόροθι Κινγκ «Ελληνίδα πόρνη»

Article featured image
Article featured image

Η Ντόροθι Κινγκ, δέχτηκε επίθεση από Σκοπιανούς, εξαιτίας των απόψεών της για την Αμφίπολη και τη Μακεδονία.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση της ίδιας στο Twitter, τις τελευταίες ημέρες δέχεται υβριστικά μηνύματα και απειλές στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης από Σκοπιανούς οι οποίοι την αποκαλούν «Ελληνίδα πόρνη».

Χαρακτηριστικά έγραψε «σοβαρά; Ένας ηλίθιος μου στέλνε απειλές γιατί είμαι 'Ελληνίδα πόρνη που κρύβει την αλήθεια για τα Σκόπια; LOL».

«Θα προτιμούσα να είμαι Ελληνίδα πόρνη, παρά Σκοπιανή... Ακούγεται πιο διασκεδαστικό»συνέχισε σε επόμενη της ανάρτηση.

«Μπλόκαρα έναν Σκοπιανό σήμερα, χθες, άλλον ένα προχθές... Κρίμα που δεν χρησιμοποιούν την ενέργειά τους για κάτι πιο παραγωγικό», πρόσθεσε, ενώ αργότερα ανέφερε ότι για τις πραγματικές απειλές απευθύνεται στην αστυνομία, αλλά για τους συγκεκριμένους προτιμά να τους μπλοκάρει και να τους αγνοεί. 

Κατά καιρούς η Κινγκ έχει κάνει δηλώσεις για το Σκοπιανό, εκφράζοντας ξεκάθαρα την άποψή της για την προπαγάνδα της χώρας σχετικά με τη Μακεδονία.

«Ειλικρινά, υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι τα Σκόπια έχουν καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία;», είπε πρόσφατα σε δηλώσεις της, χαρακτηρίζοντας γελοίο να ζητά κανείς από την Ελλάδα να αποδείξει ότι οι Μακεδόνες ήταν Έλληνες.

«Όλοι γνωρίζουν εδώ και αιώνες ότι η αληθινή Μακεδονία είναι στην Ελλάδα. Είναι περίεργο τα Σκόπια να θέλουν να οικειοποιηθούν την ιστορία της Μακεδονίας», είχε προσθέσει στις δηλώσεις της που προφανώς την έβαλαν στο στόχαστρο Σκοπιανών.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ