Xριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση «8 Days to New Year’s»

Article featured image
Article featured image

H ομάδα του Studio 8 School of Art & Design διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τη χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση, με θέμα «8 Days to New Year’s», το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου από τις 10.00 μέχρι και τις 17.00.

 

Οι επισκέπτες της εκδήλωσης, θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τη δράση του ιδρύματος «Dr. Yiota Demetriou: The Dancing Queen Foundation».

Γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν στο φουσκωτό παιχνίδι, να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο και ταχυδακτυλουργό, να ζωγραφίσουν, να φωτογραφηθούν και να λάβουν δώρα από τον Άγιο Βασίλη, να γευτούν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και πολλά άλλα σε μια προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του ιδρύματος και στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων ονείρων κάθε παιδιού!!

Επίσης, στην εκδήλωση θα φιλοξενηθούν και θα συνεισφέρουν 10 επιλεγμένοι δημιουργοί. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων κατασκευών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Studio 8 School of Art & Design, που βρίσκεται στην οδό Πάνου Σολομωνίδη 17 στη Λεμεσό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ