Η Μπελούτσι στα νιάτα της [photos]

Article featured image
Article featured image

Μπορεί η Μόνικα Μπελούτσι να πάτησε τα 50, ποιος όμως μπορεί να αμφισβητήσει ότι παραμένει το απόλυτο θηλυκό;

 

Τυχαίο που επιλέγεται σε αυτή την ηλικία να είναι δίπλα στον θρυλικό Πράκτορα 007 ως ένα από τα κορίτσια του στη νέα του ταινία;

Σήμερα, ο πατέρας της, Πασκάλε Μπελούτσι, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την εποχή που η Ιταλίδα ηθοποιός ήταν μόλις 18.

«Κοιτάξτε στις φωτογραφίες τα χείλη της. Όλοι λένε ότι έχει κάνει επέμβαση. Αλλά δείτε την απόδειξη. Τα χείλη της ήταν σαρκώδη από τότε που γεννήθηκε. Είναι τελείως φυσικά. Εγώ και η μητέρα της σήμερα είμαστε ευτυχισμένοι που δεν έχουμε άλλο παιδί γιατί είναι σίγουρο ότι θα τη ζήλευε», ανέφερε ο πατέρας της και πρόσθεσε:

«Την πρώτη γυμνή της φωτογραφία τη βγάλαμε όταν ήταν 4 μηνών. Ήταν όμως τόσο άσχημη τότε. Μέχρι την εφηβεία της τής είχαμε τα μαλλιά της κοντά σαν αγόρι, γιατί πιστεύαμε ότι αυτό την κάνει δυνατή. Για αυτό κιόλας έχει συνέχεια μακριά μαλλιά σήμερα. Από τα 12 της χρόνια όμως είχε άποψη για τη μόδα και φορούσε ψηλά τακούνια και make up. Με τον καιρό γινόταν τόσο όμορφη που στα εστιατόρια την άφηναν να τρώει τσάμπα. Και πολλοί της έταζαν χρήματα για να την πάρουν να ζήσει μαζί τους έξω από την Ιταλία».

 


[πηγή]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ