«Απαράδεκτος ο Ντι Κάπριο», λένε στην Sony

Article featured image
Article featured image

Για την επίθεση από hackers στην εταιρία Sony είχαμε γράψει εδώ και εδώ.

Αυτό που ακολούθησε όμως έχει ένα… celebrity ενδιαφέρον αφού, εκτός απ’ τις ταινίες της Sony, βγαίνουν τις τελευταίες μέρες στη φόρα και οι ανταλλαγές e-mail μεταξύ των στελεχών της.

Άνθρωποι κι αυτοί, φαίνεται να… κουτσομπολεύουν τους σταρ του Χόλιγουντ, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζουν οι συνομιλίες μεταξύ της αντιπροέδρου της Sony Pictures, Έιμι Πασκάλ, και άλλων παραγωγών της εταιρίας.ωΚι αφού πρώτα διέρρευσε συνομιλία η οποία χαρακτηρίζει την Αντζελίνα Τζολί ως ατάλαντο και κακομαθημένο πιτσιρίκι, αμφισβητώντας τις σκηνοθετικές της ικανότητες, σειρά πήραν οι Λεορνάντο Ντι Κάπριο και Τζένιφερ Λόρενς.

Για τον Ντι Κάπριο είναι γνωστό πως αρνήθηκε να ενσαρκώσει το ρόλο του συνιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία. Αυτό φαίνεται να έκανε έξαλλους τους παραγωγούς της ταινίας αφού στο μέιλ του Μαρκ Γκόρντον που διέρρευσε αναφέρει: «Η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη» για να προσθέσει η Έιμι Πασκάλ «Απαράδεχτη» και τους δυο τους να ανταλλάζουν μέιλ σχετικά με την οικονομική συμφωνία που του έγινε. Για την Τζένιφερ Λόρενς, απ' ότι δείχνουν τα leaks, γίνεται θέμα για το κασέ της στην ταινία «American Hustle» και το παράπονο που η ίδια είχε με την αμοιβή της. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ