Απειλούν για μία νέα 11η Σεπτεμβρίου [με επιθέσεις μέσα στα σινεμά]

Article featured image
Article featured image

Με τρομοκρατικές επιθέσεις μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες που θα προβάλλεται η ταινία «The Interview» απειλούν τώρα οι χάκερς της Sony Pictures.



«Προειδοποίηση: Θα σας δείξουμε με σαφήνεια στις τοποθεσίες και στις ώρες που θα προβληθεί το The Interview, συμπεριλαμβανομένης και της πρεμιέρας του, την πικρή μοίρα που περιμένει εκείνους που αναζητούν διασκέδαση στον τρόμο», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα. 

Σε προηγούμενο μήνυμά τους οι χάκερς έκαναν λόγο για κάποιο «Χριστουγεννιάτικο Δώρο», πρόταση που εκλήφθη από πολλούς ως ένας ακόμα γύρος διαρροής email και στοιχείων που θα συνέπιπτε με την πρεμιέρα της ταινίας που έχει προγραμματιστεί να γίνει ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ωστόσο, με το νέο τους μήνυμα είναι προφανές ότι αναφέρονται σε τρομοκρατικό χτύπημα, κάνοντας σαφείς αναφορές στην 11η Σεπτεμβρίου 2001. 

«Ο κόσμος θα γεμίσει φόβο. Θυμηθείτε την 11η Σεπτεμβρίου 2001», αναφέρει η επίμαχη πρόταση του μηνύματος.  

Να σημειωθεί ότι αν και το καθεστώς της Βόρειας Κορέας αρνείται κάθε ανάμιξη στην κυβερνοεπίθεση και δεν υπάρχουν αρκετά χειροπιαστά στοιχεία που να οδηγούν σε αυτό το σενάριο, ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που δείχνουν Βορειοκορεατική εμπλοκή.  

Δείτε την επίμαχη σκηνή με τον κινηματογραφικό θάνατο του Κιμ Γιόνγκ Ουν ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ