Η Ελληνίδα σύντροφος του τζιχαντιστή της Αυστραλίας: «Είμαι τρομοκράτισσα»

Article featured image
Article featured image

Η σύντροφος του δράστη της ομηρίας στην καφετέρια Lindt Chocolate, στο Σίδνεϊ είναι μια 35χρονη Ελληνίδα με το όνομα Αμιράχ Ντρούδη (Droudis).

 

Η 35χρονη πριν αποφασίσει να ασπαστεί το Ισλάμ, λεγόταν Αναστασία Ντρούδη.

Η ίδια έχει αυτοχαρακτηριστεί ως «τρομοκράτισσα», σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο Youtube στις 17 Ιανουαρίου 2009 το οποίο είδαν 2.193 άτομα.

Το βίντεο που ονομάζεται «Sister Amirah confessed she was a terrorist! Australian Born With Greek Bckground Converted to Islam» (Η αδελφή Αμιράχ παραδέχθηκε ότι ήταν τρομοκράτισσα! Ελληνικής καταγωγής γεννημένη στην Αυστραλία που ασπάστηκε το Ισλάμ) ανέβηκε από την ιστοσελίδα sheikhharon.com, αλλά μετά τα όσα έγιναν διαγράφηκε.

Στο βίντεο κατηγορεί γυναίκες που είναι θύματα βιασμού πως «φταίνε οι ίδιες που βιάστηκαν» και έχει εκφράσει την ικανοποίησή της για το Ολοκαύτωμα και την επίθεση στη Νέα Υόρκη της 9/11.

Παράλληλα, είχε επιτεθεί στα «δυτικά μίντια για προπαγάνδα εναντίον των στρατιωτών του Αλλάχ».

Η Ντρούδη έχει κατηγορηθεί για το φόνο της πρώην γυναίκας του 49χρονου Μαν Χαρόν Μονίς και είχε αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση όπως και ο Μονίς.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Γιατί μια επιστημονική μελέτη του 1960 όρισε ως «Ημέρα της Κρίσεως» τη 13η Νοεμβρίου 2026;

Article featured image

Ένα διάσημο συστατικό της ζαχαροπλαστικής μπορεί να συμβάλει στην επούλωση χρόνιων πληγών

Article featured image

Γιατί οι μεγαλόσωμοι σκύλοι ζουν λιγότερο από τους μικρόσωμους;