Κυριακή πάμε στο Cavalier [για ιππασία και ποτάκι]

Article featured image
Article featured image

Πρόσφατα είχαμε την τύχη να βρεθούμε σε μια περιοχή μεταξύ Αγίων Τριμιθιάς και Άη Γιάννη Μαλούντας και συγκεκριμένα σε ένα σημείο όπου η θέα της Λευκωσίας από ψηλά είναι απερίγραπτη.

Εκεί ακριβώς βρίσκεται το Cavalier Riding Club, μια πανέμορφη σχολή ιππασίας, η οποία λειτουργεί εδώ και 18 σχεδόν χρόνια, φιλοξενώντας δεκάδες άλογα και ακόμα περισσότερα μέλη.

Με το που πατάς πόδι εκεί, το μυαλό καθαρίζει ως δια μαγείας, ενώ αμέσως πιάνεις το vibe μικρών και μεγάλων ιππέων που με τη ζωντάνια και την αγάπη τους για τα άλογα, ομορφαίνουν ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα στο Cavalier.

Αν δεν έτυχε να ακούσεις ποτέ ή να πας μέχρι το Cavalier, πραγματικά αξίζει τον κόπο να το κάνεις, όχι γιατί η ιππασία εξελίσσεται σε trend λόγω και της μεγάλης προβολής από τις διάφορες τηλεοπτικές σειρές, αλλά γιατί θα εντυπωσιαστείς τόσο από το σκηνικό όσο και από τα ίδια τα άλογα αλλά και από τους ανθρώπους των οποίων το Cavalier είναι σαν δεύτερό τους σπίτι.

 



 

Πάντως, μια καλή αφορμή για να πραγματοποιήσεις μια πρώτη επίσκεψη είναι και το event της ερχόμενης Κυριακής, 21 Δεκεμβρίου.

Τα παιδιά του ομίλου θα παρουσιάσουν παιχνίδια, αγώνες και επιδείξεις με τα άλογα, από τις 11.00, στη συνέχεια θα προσφέρεται φαγητό και ποτό (με μπόλικο αλκοόλ), ενώ θα υπάρχει και μουσική, καθώς και δοκιμασίες για τους παρευρισκόμενους.



Facebook Cavalier Riding

Πληρ. 99611398


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ