Το κορίτσι λάστιχο που ερωτεύτηκε ο Πούτιν

Article featured image
Article featured image

Άφωνη άφησε την παγκόσμια κοινή γνώμη ο Βλαντιμίρ Πούτιν χθες όταν εν μέσω διευκρινίσεων για τη νομισματική κρίση που περνάει η Ρωσία και σε μια προσπάθεια να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον εξομολογήθηκε... ότι είναι πολύ πολύ πολύ ερωτευμένος.

 

Ο Ρώσος πρόεδρος περιέγραψε τη συζήτηση που είχε με «έναν Ευρωπαίο φίλο, έναν μεγάλο ηγέτη», ο οποίος τον ρώτησε τον περασμένο χρόνο εάν είναι ερωτευμένος.

«Του απάντησα: δηλαδή;» συνέχισε ο Πούτιν. «Μου λέει: αγαπάς κάποια;. Του απαντώ ναι. Και εκείνη σ' αγαπάει; Ναι. Ε τότε μια χαρά», κατέληξε ο Πούτιν, λέγοντας, μην ανησυχείτε, όλα είναι πολύ καλά.

Και αν και ο Ρώσος πρόεδρος δεν θέλησε να δώσει το όνομα της καλής του ο νους όλων πήγε στην πρώην Χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής και νυν πολιτικό, Αλίνα Καμπάεβα, η οποία θεωρείται ότι ήταν η πέτρα του σκανδάλου, το τρίτο πρόσωπο που οδήγησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο διαζύγιο με την επί 30 χρόνια σύζυγό του Λουντμίλα.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Καμπάεβα είχε δηλώσει πως έχει γνωρίσει τον άνδρα τον οποίο θέλει να παντρευτεί και μάλιστα να κάνει μαζί του παιδιά, ενώ πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησαν φήμες ότι Πούτιν-Καμπάεβα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι το οποίο, όμως, τελικά, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Μάλιστα, δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς και φέρουν το ερωτευμένο ζευγάρι να έχει αποκτήσει μαζί και παιδί, μια είδηση, που επίσης δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Το 31χρονο κορίτσι λάστιχο που μαγεύτηκε από την πολιτική, τα μίντια και τον Πούτιν

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, που αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, είχε εκλεγεί στη Δούμα για πρώτη φορά το 2007 και στις εκλογές του 2011 διατήρησε τη θέση της. Ωστόσο, παραιτήθηκε πριν από μερικόυς μήνες για να αναλάβει  τη διεύθυνση ενός ομίλου μέσων μαζικής ενημέρωσης στη Ρωσία τα οποία- όπως αναμενόταν- στηρίζουν τον Πούτιν.

Πλέον είναι διευθύντρια της National Media Group, ενός από τους μεγαλύτερους μιντιακούς ομίλους της Ρωσίας. Ενας από τους ιδιοκτήτες του είναι ο δισεκατομμυριούχος Γιούρι Κοβάλτσουκ, του στενού περιβάλλοντος του Πούτιν, ο οποίος ήταν ανάμεσα σε εκείνους που επέβαλαν κυρώσεις οι ΗΠΑ για τη στάση της Ρωσίας στην ουκρανική κρίση, όπως αναφέρει το Business Week. Η National Media Group έχει τον έλεγχο των τηλεοπτικών καναλιών Ren-TV και Channel 5, όπως και το 25% του Channel One, που έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη Ρωσία. Επίσης στον όμιλο ανήκουν η εφημερίδα Izvestia daily και ένας ραδιοφωνικός σταθμός.

 


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ