Το Fork Food Market βάζει τα χειμερινά του!

Η υπαίθρια φαγητοαγορά της Λευκωσίας, το Fork Food Market, που μας συστήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, στήνοντας τις κουζίνες της σε πάρκα και πλατείες της πρωτεύουσας, επιστρέφει βάζοντας τα χειμερινά και -ενόψει Χριστουγέννων- τα γιορτινά της! 

Το Fork FOOD Market λοιπόν, με πολύ ενθουσιασμό, μας ανακοίνωσε την επιστροφή για 4 ακόμα νόστιμες βραδιές... Και εμείς με τον ίδιο ενθουσιασμό αναμεταδίδουμε!

 

Οι νέες του εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αγορά Παλαιού Δημαρχείου στις 17, 21 και 28 Δεκεμβρίου και 4 Ιανουαρίου. Ο χώρος φαντάζει ιδανικός καθώς είναι προσβάσιμος σε όλους και κλειστός (!) ώστε να αποφύγουμε το τσουχτερό κρύο του χειμώνα.

 

Εκεί λοιπόν θα μας περιμένει και αυτή τη φορά μία πανδαισία γεύσεων η οποία θα έρθει να συνοδεύσει το ήδη γιορτινό πνεύμα των ημερών! Ζεστό κρασί, πρωτοποριακές γεύσεις και ανεβαστική μουσική.... για μια ολοκληρωμένη εμπειρία!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, [email protected] & 99557777.Αν θες να μάθεις περισσότερα ή να ξαναθυμηθείς όλα όσα αναφέραμε για το Fork Food Market, πάτησε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ