Καναδάς: Άντρας σκότωσε 8 άτομα [ανάμεσα τους 2 παιδιά]

Επτά ενήλικες και δύο παιδιά βρέθηκαν νεκροί στην πόλη Έντμοντον του Καναδά.

 

Τα θύματα όπως ανακοίνωσε η αστυνομία είναι τέσσερις γυναίκες, ένα κορίτσι, ένα αγόρι, δύο άντρες κι ένας ακόμη άνδρας που πιθανώς είναι ο δράστης ο οποίος μετά την πράξη του αυτοκτόνησε.

Η αστυνομία δεν αναζητεί πιθανούς συνεργούς αφού θεωρεί πως οι δολοφονίες είναι υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας

Το περιστατικό σημειώθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες του Έντμοντον, στη δυτική επαρχία της Αλμπέρτα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας Ροντ Νεχτ, τα επτά από τα πτώματα βρέθηκαν στο ίδιο σπίτι.

Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα μίας γυναίκας σε σπίτι του νότιου Έντμοντον στις 03.00 της Τρίτης. Στη συνέχεια αναζήτησε, έπειτα από πληροφορίες που έλαβε, έναν άνδρα που έδειχνε να πάσχει από κατάθλιψη σε μία διεύθυνση του βόρειου Έντμοντον χωρίς ωστόσο να τον εντοπίσει.

Όταν επέστρεψε η αστυνομία στην ίδια διεύθυνση έχοντας λάβει νέες πληροφορίες ανακάλυψε τα πτώματα επτά ανθρώπων--τριών γυναικών, δύο ανδρών και δύο παιδιών.

Αργότερα βρήκε ένα πτώμα που ταίριαζε με την περιγραφή του ανδρός που εμφάνιζε τάσεις αυτοκτονίας σε εστιατόριο 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Έντμοντον.

«Τα γεγονότα αυτά δεν συνδέονται με εγκληματική συμμορία αλλά με περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας», είπε στους δημοσιογράφους ο Νεχτ και πρόσθεσε ότι η αστυνομία δεν θα δώσει ακόμη στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων ή του δράστη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ