Λέσχες γυναικών [απαγορεύονται οι άντρες]

Article featured image
Article featured image

Μια και ζούμε στην εποχή της ισότητας, μάθετε πως δημιουργήθηκαν λέσχες και για γυναίκες οι οποίες όμως διαφέρουν πολύ από τις αντρικές.

 

Πρόκειται για χώρους υψηλής τεχνολογίας που επιτρέπονται όλα τα κοινωνικά στρώματα και μπορούν να ξεκουραστούν, να ασκηθούν και να κοινωνικοποιηθούν μακριά από τα ανδρικά βλέμματα.

Οι περισσότερες γυναικείες λέσχες, βρίσκονται στο Λονδίνο, τα τελευταία χρόνια όμως η ιδέα αυτή επεκτάθηκε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μπορεί να εξαπλωθεί περαιτέρω.

Το CNN, σε σχετικό αφιέρωμα, παρουσιάζει τις 5 κορυφαίες λέσχες αποκλειστικά για γυναίκες και δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες βρίσκονται στη βρετανική πρωτεύουσα.

 

Grace Belgravia

Μπελγκράβια, Λονδίνο

Κόστος εγγραφής: 1.875-7.500 λίρες τον χρόνο

Οι άνδρες επιτρέπονται μόνο μετά τις 6.30 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα και για πρωινό από τις 7.30 μέχρι τις 9.30 το πρωί. Εχουν επίσης πρόσβαση στην κλινική. Η λέσχη απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες που θέλουν να επικεντρωθούν στην καλή υγεία και τη φυσική τους κατάσταση.



 

The University Women's Club

Πλατεία Αντλεϊ – Λονδίνο

Κόστος συμμετοχής: 114-609 λίρες τον χρόνο

Οι άνδρες επιτρέπονται ως επισκέπτες σε όλες τις εγκαταστάσεις εκτός από τους προσωπικούς χώρους των μελών. Αυτή η λέσχη άνοιξε το 1886 και απευθύνεται σε μορφωμένες γυναίκες και είναι ανοικτή σε απόφοιτες πανεπιστημίου, ή κατόχους τίτλου σπουδών από επαγγελματικό φορέα, που έχουν επιτύχει εμπειρία και διάκριση στον τομέα τους.



 

The Trouble Club

Σόχο, Λονδίνο

Κόστος Συμμετοχής: 10-50 λίρες

Γυναίκες συγκεντρώνονται και συζητάνε για πολιτική, τεχνολογία, σπορ και άλλα πράγματα που για πολύ καιρό θεωρούνταν αποκλειστικά ανδρικά θέματα.



 

Verity

Τορόντο – Καναδάς

Κόστος συμμετοχής: 2.620 δολάρια ετησίως

Ενα υπερπολυτελές θέρετρο για ξεκούραση, δείπνο, γυμναστήριο και σπα αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες.



 

The Sorority

Διαδικτυακή Λέσχη

Κόστος Συμμετοχής: 1.500 λίρες το χρόνο

Αυτή η λέσχη είναι ένα online δίκτυο αποκλειστικά για γυναίκες επαγγελματίες που θέλουν να συνεργαστούν και να εμπνεύσουν τους άλλους. Αν και δεν αποτελεί φυσικό σύλλογο, τα μέλη συνεδριάζουν τακτικά σε επιλεγμένες πολυτελείς τοποθεσίες στο Λονδίνο. Η συμμετοχή γίνεται μόνο με πρόσκληση, αν και συμπληρώνοντας on-line την αίτηση τους, υπάρχει πιθανότητα να σας δεχτούν, αρκεί να έχετε μια καλή απάντηση στο ερώτημα «Τι εκτιμάτε περισσότερο στη ζωή;»

Δείτε την σελίδα ΕΔΩ

 

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ