Πάμε Στασικράτους [8ο Stasikratous Street Party]

Article featured image
Article featured image

Η Στασικράτους φοράει τα γιορτινά της και σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικό της Πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Δεκεμβρίου, από τις 11.00 μέχρι τις 20.00 κατά μήκος της οδού!

 

Για 8η συνεχή χρονιά, η Στασικράτους, λαμπερή όσο ποτέ, υποδέχεται τους επισκέπτες στο ετήσιο Χριστουγεννιάτικό της Πάρτυ το οποίο θα είναι πλούσιο σε εμφάνιση αλλά και σε εκδηλώσεις.

Οι εκδηλώσεις θ' αρχίσουν με την καθιερωμένη παρέλαση των μαζορετών της Λεμεσού στις 15.00 του Σαββάτου.

Σε διάφορα σημεία, χαρούμενοι παιδότοποι με καρουζέλ και λούνα παρκ, παραμύθια να ζωντανεύουν και οι χαρακτήρες τους να προσφέρουν αξέχαστες συγκινήσεις στα παιδιά!

Ζήστε την μαγεία των 60'ς στη Στασικράτους και φωτογραφηθείτε με τα αυτοκίνητα της δεκαετίας του '60!

Η Εκδήλωση θα είναι μουσικά επενδυμένη με DJς. Επίσης παιδικές χορωδίες και ζωντανές πινελιές από μικρά συγκροτήματα, θα κάνουν ακόμα πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα!

Οι επισκέπτες μπορούν παράλληλα ν' απολαύσουν καφέ, ποτό και διάφορα εδέσματα, τα οποία θα βρουν στα marquee κατά μήκος της Στασικράτους, προσφορά των χορηγών. Φιλανθρωπικοί Σύνδεσμοι θα πουλούν Χριστουγεννιάτικα γλυκά και χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Το Stasikratous Street Party διοργανώνει ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Στασικράτους σε συνεργασία με το Concepto TORO και στηρίζει ο Δήμος Λευκωσίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ