Ηλεκτρικό προφυλακτικό για software σεξ με υπολογιστή

Article featured image
Article featured image

Το προφυλακτικό είναι ένα μεγάλο ζήτημα στις σχέσεις μεταξύ των δύο φύλων. Τι εννοούμε; Υπάρχουν πολλοί άντρες που επικαλούνται μείωση της απόλαυσης και της αίσθησης για να μην το φορέσουν, αλλά με την υγεία δεν παίζεις. Ούτε την δική σου, ούτε του παρτενέρ σου. Για να πάψει η γκρίνια και αυτή η παράλογη απαίτηση, το νέο ηλεκτρικό προφυλακτικό εφαρμόζει στις ανάγκες και των δύο!


Μια ομάδα ακαδημαϊκών από το πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, δημιούργησε μια ψηφιακή συσκευή η οποία έχει τη δυνατότητα να στέλνει ηλεκτρικά κύματα στην κάτω μεριά του πέους.

Ο Φίραζ Πιρ και ο Άντριου Κουίτιμερ, δύο από τους επικεφαλής και εμπνευστές του προϊόντος περιγράφουν ότι στην ουσία πρόκειται για ένα κανονικό προφυλακτικό που ενσωματώνει αγώγιμα καλώδια, χωρίς να χάνει σε προστασία και ευρωστία.

Για να τεστάρουν το εύρος των αισθήσεων, πήραν ένα κομμάτι ύφασμα, σαν μανίκι και έβαλα στο κάτω μέρος της ατράκτου συστοιχίες ηλεκτροδίων. Η συσκευή τροφοδοτείται από ένα προγραμματιζόμενο μικροελεγκτή Lilypad, που μπορεί να λάβει διάφορες εισόδους και εντολές, και στέλνει ηλεκτρικά ερεθίσματα σε μικρά ηλεκτρόδια που υπάρχουν στο εσωτερικό του υφάσματος.

Φυσικά για να λειτουργήσει κάτι τέτοιο θα έπρεπε το άτομο να έχει την δυνατότητα να το ελέγχει μέσω αισθητήρων ή μέσω του λογισμικού του. Σαν να κάνεις δηλαδή σεξ με ένα υπολογιστή...

Οι ερευνητές ελπίζουν να βρουν μέσω χρηματοδότησης ένα ποσό στα 10.000 δολάρια για να συνεχίσουν το έργο τους και να κάνουν το προφυλακτικό άρτιο προς χρήση!



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ