Μπλεγμένη σε ροζ σκάνδαλο η οικογένεια Μουσολίνι

Article featured image
Article featured image

Ο σύζυγος της εγγονής του φασίστα δικτάτορα, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, φέρεται να παρουσιάσθηκε οικειοθελώς προ ημερών ενώπιον δικαστικών για να υποστηρίξει ότι είναι αθώος και ότι δεν συνάντησε ποτέ τις ανήλικες. Όμως στο κινητό τηλέφωνο του Μάουρο Φλοριάνι, συζύγου της ιταλίδας γερουσιαστή Αλεσάντρα Μουσολίνι και πρώην στελέχους της οικονομικής αστυνομίας (Guardia di Finanza), βρέθηκαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αντίγραφα απεσταλμένων μηνυμάτων προς ανήλικες οι οποίες εκδίδονταν επί χρήμασι στη συνοικία Παριόλι της Ρώμης.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη· πέραν του Φλοριάνι, σύμφωνα με την Ιλ Μεσατζέρο, ενέχονται στην υπόθεση αυτή ακόμη τουλάχιστον είκοσι πρόσωπα.

Οι πρώτες αποκαλύψεις για την υπόθεση είχαν γίνει τον Οκτώβριο του 2013, έπειτα από έρευνα σε διαμέρισμα της αριστοκρατικής συνοικίας Παριόλι όπου εκδίδονταν οι ανήλικες, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Τότε είχαν διαταχθεί οι συλλήψεις πέντε προσώπων.

Οι δύο ανήλικες πρωταγωνίστριες-θύματα της υπόθεσης --δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών-- δέχονταν, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας των ιταλικών αρχών, δεκάδες τηλεφωνήματα την ημέρα στα κινητά τους τηλέφωνα από επίδοξους «πελάτες».


Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ