Να η ευκαιρία (μόνο για λυρικό ρεπερτόριο)

Article featured image
Article featured image

Το Pafos Aphrodite Festival ενθαρύνει τη συμμετοχή Κύπριων καλλιτεχνών του λυρικού ρεπερτορίου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ταλέντων “BBC Cardiff Singer 2015”.

 

Θέλοντας να ενθαρρύνει και να προωθήσει Κύπριους καλλιτέχνες που ασχολούνται με το λυρικό τραγούδι, το Pafos Aphrodite Festival συμμετέχει στη προσπάθεια “Cardiff Singer of the World Competition 2015”, του BBC, για την εξεύρεση νέων ταλέντων του λυρικού ρεπερτορίου. Ο συγκεκριμένος θεσμός θα διεξαχθεί μεταξύ 14 και 21 Ιουνίου 2015, στην πρωτεύουσα της Ουαλίας Κάρντιφ.

Ο παγκοσμίου φήμης διαγωνισμός που ξεκίνησε το 1983 με την ευκαιρία των εορτασμών για τα εγκαίνια του κτιρίου της Εθνικής Ορχήστρας της Ουαλίας του BBC, διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια στην ουαλική πρωτεύουσα και δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες του λυρικού ρεπερτορίου να αναδείξουν το ταλέντο τους και να αρχίσουν μια διεθνή καριέρα. Κατά την περίοδο της διάρκειας του διαγωνισμού, η πόλη συγκεντρώνει πάντως τα βλέμματα παγκοσμίως καθώς προσελκύει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, διεθνούς φήμης λυρικών οργανισμών, αλλά και ειδικών της λυρικής μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία συμμετοχής καθώς και για τους κανονισμούς, πατήστε εδώ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ