Μαζί μας η Θεσσαλονίκη

Article featured image
Article featured image

Η Θεσσαλονίκη είναι εδώ, μαζί μας, αφού για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το πανεπιστήμιο Φρέντερικ θα μεταδίδει ζωντανά μέρος του προγράμματος του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το τρίτο καλύτερο στο είδος του πανευρωπαϊκά.

Το επιτυχημένο πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα του Streaming Project – Ντοκιμαντέρ σε Ταυτόχρονη Ψηφιακή Μετάδοση, εφαρμόζεται από το Τμήμα Δημοσιογραφίας και την Υπηρεσία Πληροφορικών Συστημάτων του Frederick σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτροακουστικής και Τηλεοπτικών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, θα μεταδοθούν ταυτόχρονα σε live streaming κάποιες από τις προβολές του Φεστιβάλ, από τη Δευτέρα 17 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 στις 20.30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Τάσσος Παπαδόπουλος» του Πανεπιστημίου στη Λευκωσία. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.  

Η πρωτοβουλία της ταυτόχρονης ψηφιακής μετάδοσης δεν αφορά μόνο τη Λευκωσία αλλά και διάφορες άλλες πόλεις της Ελλάδας  και στόχος είναι η πολιτιστική αποκέντρωση του Φεστιβάλ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

Δευτέρα 17/3: Δρομείς της ερήμου

Τρίτη 18/3: Καλάβρυτα – Άνθρωποι και Σκιές

Τετάρτη 19/3: Επιστροφή στη Χομς 

Πέμπτη 20/3: Στοργή στο λαό

Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 20:30. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ