Benefits για επιχειρήσεις και γκρούπς από τη RYAN

Article featured image
Article featured image

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τις πτήσεις από και προς Κύπρο προσφέρει από τις 12 Μαρτίου η Ryanair, με στόχο να προσελκύσει άτομα που ταξιδεύουν ομαδικά αλλά και επιχειρηματίες. Οι αλλαγές έγιναν στο πεδίο on-line κρατήσεων της εταιρείας ενώ προαναγγέλθηκε και ένα νέο επιχειρηματικό προϊόν, το οποίο θα αποκαλυφθεί το καλοκαίρι με την έναρξη πτήσεων προς 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς.



Σύμφωνα με την εταιρεία, οι υπηρεσίες που αφορούν ομαδικά ταξίδια θα συμφέρουν σε σχολεία, αθλητικά σωματεία και μεγάλους οργανωτές ψυχαγωγικών ταξιδιών. Η Lesley Kane, Head of Corporate Travel and Groups, στη Ryanair, σχολίασε πως το 2014 προμηνύεται μια πολύ καλή χρονιά για ταξιδιωτικά γκρουπς και επιχειρηματίες από την Κύπρο, αφού η είσοδος της εταιρείας στους συγκεκριμένους τομείς θα μειώσει σημαντικά το κόστος τους.



«Λάβαμε πολλά αιτήματα για να περιλάβουμε αυτά τα πακέτα στα προϊόντα μας. Είναι ακόμα μια κίνηση που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα 110 εκατομμύρια επιβάτες μέχρι το 2019», ανέφερε η Lesley. 


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ