Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Article featured image
Article featured image

Έχει αρχίσει ήδη η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη βραδιά, στην οποία τιμώμενο πρόσωπο θα είναι η γυναίκα.

 

Η Madame Figaro για ένατη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνει το θεσμό «Γυναίκες της Χρονιάς». Σκοπός του θεσμού είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διακρίθηκαν και διέπρεψαν μέσα στο 2013, όλες αυτές που προσέφεραν και αξίζουν την αγάπη και την στήριξη μας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου,  με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές πέντε υποψήφιες για κάθε κατηγορία και σας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2013. 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2013 σε 9 κατηγορίες! Ερμηνεύτριες, ηθοποιοί, fashion designers, δημοσιογράφοι, αθλήτριες, δημιουργοί/εικαστικοί, επιστήμονες/ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες/επιχειρηματίες και γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε και να τις επιβραβεύσουμε μέσα από το θεσμό αυτό.

Στη Madame Figaro στα τεύχη Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν οι 45 υποψήφιες με ένα ενδεικτικό βιογραφικό για την κάθε μια ξεχωριστά, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητές τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς 2013. Το αναγνωστικό κοινό κλήθηκε να ψηφίσει για να αναδείξει τις γυναίκες της χρονιάς για το 2013.

Οι μοναδικοί και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας για την ανάδειξη των γυναικών της χρονιάς ήταν το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Madame Figaro. Συγκεκριμένα 14,875 αναγνώστες ψήφισαν και ανέδειξαν της «Γυναίκες της χρονιάς 2013».

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2013 που παρουσιάζει η Shiseido θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 08 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 20.00. Η βραδιά προμηνύεται γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Γιώργος Θεοφάνους. Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η Νάντια Μπουλέ. Στη βραδιά θα τραγουδήσουν η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Ρόκκος, η Ευρυδίκη και η Δέσποινα Ολυμπίου.

Η συγκεκριμένη βραδιά, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθούν εκείνη τη βραδιά στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η Γυναίκα της χρονιάς η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

Μετά την τελετή βράβευσης θα ακολουθήσει after party στο Occhio Lounge.

Ζήσε και εσύ από κοντά την επιβράβευση της γυναίκας. Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευθείτε στο www.tickethour.com.cy ή στο 77777040. Μαζί με το εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδο σας στο after party που θα πραγματοποιηθεί στο Occhio Lounge.

Τιμές εισιτηρίων: €40 (κάτω διάζωμα), €25 (άνω διάζωμα), €15 (μόνο για το after party).

Η τελετή των βραβεύσεων θα προβληθεί ζωντανά, από την τηλεόραση του Σίγμα, την Τρίτη 8 Απριλίου, στις 21.20.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ