Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για το CIM

Article featured image
Article featured image

Νέες υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις εγκαινιάζει την Παρασκευή, 28 Μαρτίου, στις 6μ.μ το CIM στη Λεμεσό.  (Στέλιου Κυριακίδη 7, πλησίον Τσιρείου Σταδίου). Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και θα παρευρεθούν ο Υπουργός Οικονομικών, ο Δήμαρχος Λεμεσού και άλλοι επιφανείς αξιωματούχοι και επιχειρηματίες. Από τα εγκαίνια δεν θα λείψει και αγιασμός, τον οποίο θα τελέσει ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του CIM αποφάσισε να προβεί στη μεταστέγαση λόγω της ραγδαίας ανάπτυξής του τα τελευταία χρόνια στη Λεμεσό σε συνάρτηση με τη συνεχή αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του. Αξίζει να τονιστεί ότι η Σχολή συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Λεμεσό.

 

Το CIM ιδρύθηκε το 1978 και έκτοτε προσφέρει πτυχία και μεταπτυχιακά με παγκόσμια αναγνώριση, πάντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του εργαζόμενου φοιτητή. Από το 1984 που λειτουργεί στη Λεμεσό, έχουν αποφοιτήσει πέραν των 5.000 ατόμων που είναι σήμερα στελέχη των μεγαλύτερων κυπριακών και υπεράκτιων εταιρειών. 

 

Η μεταστέγαση αποτελεί μέρος του στρατηγικού πλάνου του CIM για το 2010-2015 που σκοπό έχει τη διατήρηση του Ιδρύματος ως ένα από τα κορυφαία Business Schools της περιοχής. Οι νέες εγκαταστάσεις που εκτείνονται σε πέραν των 800 τ.μ. διαθέτουν τα τελευταία συστήματα τεχνολογίας, αλλά και όλες τις ανέσεις για τους φοιτητές του CIM.

Πηγή: InbusinessNews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ