Αφέθηκαν οι Ελαμίτες

Article featured image
Article featured image

Την απόρριψη του αιτήματος της Αστυνομίας για εξαήμερη κράτηση των τριών προσώπων που συνελήφθηκαν σε σχέση με τα επεισόδια έξω από το πολιτιστικό κέντρο "Πάνος Σολομωνίδης", αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, το οποίο έκρινε ασαφή και αόριστη την αναφορά των ανακριτών για το υπολειπόμενο ανακριτικό έργο.

Οι τρεις ύποπτοι, 25, 30 και 39 χρόνων, είχαν συλληφθεί χθες στη βάση δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης σε σχέση με υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, οχλαγωγία, κλοπή, επίθεση και επίθεση κατά αστυνομικών.

Το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, ωστόσο, η διαδικασία ξεκίνησε το μεσημέρι, λόγω χρόνου που ζήτησαν για να διαβουλευθούν οι τρεις δικηγόροι των υπόπτων. Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, για την υπόθεση λήφθηκαν μέχρι στιγμής 50 καταθέσεις, κυρίως από αστυνομικούς, ενώ υπολείπονται άλλες 40 καταθέσεις.

Η απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο απέρριψε το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση των υπόπτων, καταχειροκροτήθηκε από μέλη του ΕΛΑΜ που βρίσκονταν στην αίθουσα για να στηρίξουν τα τρία μέλη τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Επιστήμονες μετέτρεψαν κόκκινες φράουλες σε λευκές με μία μόνο αλλαγή στο DNA

Article featured image

(Πώς) μισό καρβέλι ψωμί κόστισε σε έναν φούρναρη 15.000 ευρώ

Article featured image

Αυτές είναι οι πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή στον κόσμο