Όλα μας τα 'πε ο πιστολέρο Αρχηγός [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Ότι και να έγινε, όποιος και να φταίει, όποιοι κι αν είναι οι λόγοι της παύσης του Αρχηγού, αυτό, που ξαφνικά θυμόμαστε όλα τα προβλήματα, τα λάθη και τις παραλείψεις αφού επέλθει το "μοιραίο", αδυνατώ να το καταλάβω. Αφού ο Αρχηγός είχε τόσα θέματα που τον παρεμπόδιζαν από το να εκτελέσει σωστά το έργο του, γιατί περίμενε να τον παύσουν για να τα βγάλει στην φόρα; Και δίκαιο να έχει, με αυτή την εξέλειξη σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει πειστικός. Και τώρα εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Θα πρέπει να αφιερώσουμε μισή ώρα, βλέποντας το βίντεο της διάσκεψης και ακούγοντάς τον να μιλά για θεωρίες συνομωσίας; Αλήθεια, δεν καταλαβαίνετε ότι καταντάτε γραφικοί;



Οι κατηγορίε
ς

Μύδρους εξαπέλυσε ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, τόσο κατά του προεδρικού όσο και κατά του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης. Ο κ. Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι έστειλε επιστολές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με στοιχεία κατά του Υπουργού, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση. Μάλιστα, κατηγόρησε τον Ιωνά Νικολάου ότι ενημέρωσε καταζητούμενο αστυνομικό για την υπόθεση της Δρομολαξιάς, πριν συλληφθεί.΄Εκανε, ακόμη, λόγο για «σχέδιο φαγώματός του» πριν από τις προεδρικές εκλογές και υποστήριξε ότι δεχόταν πιέσεις και υποβάλλονταν σε «καψόνι» κατά την έκφρασή του από τον Υπουργό. Κατηγόρησε. επίσης, τον Ιωνά Νικολάου ότι παρενέβη και άλλαξε τους ανακριτές στην υπόθεση διερεύνησης του οικονομικού εγκλήματος. Κατήγγειλε, μεταξύ άλλων πολλών, ότι ο Υπουργός έδινε οδηγίες πίσω από την πλάτη του και είπε ότι έχει πλήρη στοιχεία για να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί απαντά ο Ιωανάς

Ετεροχρονισμένους και ανυπόστατους χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του Μιχάλη Παπαγεωργίου ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.  Η τακτική, είπε, να φεύγει κάποιος πυροβολώντας είναι και παλιομοδίτικη και απαξιωμένη. Ο τέως Αρχηγός, είπε, δεν είχε την απαιτούμενη αντοχή στην πίεση, που κουβαλά μαζί της η συγκεκριμένη θέση.

  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ