Πάμπλουτη 24χρονη Κινέζα στη λίστα του Forbes και δεν θέλει να την ξέρει κανείς

Article featured image
Article featured image

Γη και ύδωρ δίνουν διεθνή πρακτορεία για μια φωτογραφία της Perenna Kei Hoi-ting, της 24χρονης Κινέζας, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes με τους νέους δισεκατομμυριούχους του κόσμου.

Πρόκειται για τη νεότερη δισεκατομμυριούχο του κόσμου, της οποίας η περιουσία ξεπερνά τα 1,3 δισ. Δολάρια, αλλά κανείς δεν ξέρει πως είναι εμφανισιακά, αφού δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία της.

Την τεράστια περιουσία της έχει καταφέρει να την κάνει από την εταιρία αγοροπωλησίες ακινήτων που διατηρεί (έχει το 85% των μετοχών) με την ονομασία Logan Property Holdings.

Σύμφωνα με τα Κινεζικά μέσα χρησιμοποιεί περισσότερα από ένα ονόματα, ώστε να εξασφαλίσει την «ανωνυμία» της, αλλά και την εμφάνιση της στα μέσα ενημέρωσης και το διαδίκτυο. Ετσι άλλοτε εμφανίζεται ως Perenna και άλλωστε ως Ji Peili.

Λέγεται πως η 24χρονη θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της καθώς το όνομα της φιγουράρει στη λίστα «Hurun Report» με τους 1.000 πιο πλούσιους Κινέζους, η αντίστοιχη του Forbes για την Κίνα, η οποία έχει χαρακτηριστεί και «λίστα θανάτου».


Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ