Με φτερά στα πόδια για... τελικό

Article featured image
Article featured image

Την ώρα που κάποιοι μιλάνε ακόμα για φούσκες και φωτοβολίδες, ο Ερμής παίζει στον τελικό του Κυπέλλου και βρίσκεται στα πιο ψηλά σκαλιά της βαθμολογίας.

Όπως η γυναίκα του Καίσαρα, έτσι και η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου έπρεπε να μας πείσει με την εμφάνισή της ότι δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και ότι είναι όντως μεγάλη ομάδα. Δεν αρκεί να το λες, πρέπει να το δείχνεις κιόλας. Και το έκανε. Παρά το ότι είχε να ανατρέψει ένα δύσκολο αποτέλεσμα (στο πρώτο παιχνίδι ο Απόλλωνας κέρδισε με 2-1), στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έκανε το μεγάλο βήμα. Πήρε το εισιτήριο για τον τελικό! Πλέον ο Ερμής διεκδικεί το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του.

Ο Ερμής αν και προηγήθηκε του Απόλλωνα με τον Ταγκμπατζουμί, τρία λεπτά αργότερα ο Απόλλωνας έφερε τον αγώνα στα ίσα με τον Σανγκόι, και πάλι κάποιοι βιάστηκαν να δώσουν την πρόκριση στην ομάδα της Λεμεσού. Μέσα στο γήπεδο, όμως, μια ομάδα ήθελε την πρόκριση. Ο Ταραλλίδης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τον αγώνα στην ημίωρη παράταση ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα σε 2-1. Εκεί μίλησε η «δίψα». Ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας Αντρέας Παπαθανασίου, πέτυχε ακόμη δυο τέρματα και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, με τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που γέμισαν το Αμμόχωστος να μην μπορούν να το πιστέψουν. Πλέον, ο Ερμής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, θέλει, απλώς… να κατακτήσει το τρόπαιο και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τις χθεσινές δηλώσεις και αντιδράσεις όλων (παικτών, ηγεσίας και διοίκησης) στην ομάδα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ