Νεαρός με αμνησία θέλει να μάθει ποιος είναι

Article featured image
Article featured image

Ο νεαρός στη φωτογραφία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Αστυνομία, βρέθηκε πριν από τέσσερις μήνες αναίσθητος στο χιόνι, κοντά σε μια βιομηχανική περιοχή του Όσλο. Τότε είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο και όταν συνήλθε δε θυμόταν απολύτως τίποτα. Το πρόβλημα είναι πως όχι απλά δεν θυμόταν πώς είχε βρεθεί εκεί, αλλά ούτε καν το όνομά του, το πού έμενε και όποια πληροφορία αφορούσε τον ίδιο. Ο νεαρός είναι σύμφωνα με τους υπολογισμούς των γιατρών κοντά στα 20, έχει ύψος 1,86, μπλε μάτια και καστανόξανθα μαλλιά.

Μαζί του δεν είχε απολύτως κανένα προσωπικό έγγραφο ή χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να υποδείξει την ταυτότητά του.    Η υπόθεση του άντρα που έως ότου αποκαλυφθεί ποιος είναι του δόθηκε το όνομα John Smith, γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη όσο περνάει ο καιρός. Αφενός η περιγραφή του δεν ταιριάζει με τα στοιχεία καμίας εξαφάνισης που να έχει δηλωθεί και αφετέρου ο νεαρός μιλάει Αγγλικά με προφορά ανατολικής Ευρώπης, αλλά καταλαβαίνει και φαίνεται να γνωρίζει και Ρώσικα, Πολωνικά, Σλοβάκικα και Τσέχικα.  

Μετά από τέσσερις μήνες ερευνών και προσπάθειες εντοπισμού μέσω Ιντερπόλ η Αστυνομία δίνει με τη σύμφωνη γνώμη του ιδίου στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και ζητά από όποιον έχει πληροφορίες να βοηθήσει. Όταν ο εκπρόσωπος τύπου έκανε την ανακοίνωση ρωτήθηκε αν ο άντρας πραγματικά δεν θυμάται τίποτα και ο αξιωματικός απάντησε πως δεν έχει καταφέρει να δώσει την παραμικρή λεπτομέρεια για τη ζωή του ενώ και ο ίδιος θέλει πια μετά από τόσο καιρό να μάθει ποιος είναι. 


Πηγή:LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ