Οι Γερμανοί ξανάρχονται - «Κέρφιου» στην Αθήνα

Article featured image
Article featured image

Στον απόηχο της επιτυχούς εξόδου της Ελλάδας στις αγορές, η Άγκελα Μέρκελ θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή επίσκεψη στην Αθήνα. Μέσα σε κλίμα ευφορίας για την κυβέρνηση, λόγω της πολύ ισχυρής ζήτησης από το επενδυτικό κοινό για το 5ετές ομόλογο, αλλά και ανησυχίας μετά την τρομοκρατική ενέργεια χθες το πρωί, με ισχυρή έκρηξη έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, αναμένεται το μεσημέρι στην Ελλάδα η Γερμανίδα καγκελάριος.

«Κέρφιου» στην Αθήνα λόγω Μέρκελ

Σε φρούριο έχει μετατραπεί η Αθήνα, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παντού, με το κέντρο της πόλης σχεδόν αποκλεισμένο και με απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών από τις 11.30 το ως τις 21.30.

Παρόλ’ αυτά, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, αλλά και τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, ανακοίνωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν «συλλαλητήριο υποδοχής» της κ. Μέρκελ στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Η Γερμανίδα καγκελάριος στην ολιγόωρη παραμονή της στην ελληνική πρωτεύουσα αναμένεται να εξάρει τις προσπάθειες της κυβερνήσεις και τις θυσίες του ελληνικού λαού, επιμένοντας στην ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων.

Πηγή φωτογραφίας: avgi.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ