«Μαγικά κουτάκια» της ανθρωπιάς και τη αγάπης στη Μουσική Σκηνή RED

Article featured image
Article featured image

Ο Super FM, η Μουσική Σκηνή «Red» και οι καλλιτέχνες που φιλοξένησε τα τελευταία δέκα χρόνια, διοργανώνουν μια όμορφη εκδήλωση, με στόχο την προσφορά στο συνάνθρωπο.

Το κάλεσμα του RED προς τους καλλιτέχνες για προσφορά στον συνάνθρωπο, βρήκε άμεση και μαζική ανταπόκριση, αποδεικνύοντας πως πέρα από το περίσσευμα ταλέντου και ψυχής που ορισμένοι καλλιτέχνες καταθέτουν στη σκηνή, τώρα καταθέτουν και περίσσευμα ανθρωπιάς.

Τα ξύλινα μαγικά κουτάκια που φτιάχτηκαν ειδικά για τον σκοπό αυτό είναι μοναδικά καθώς περιέχουν αγαπημένα προσωπικά αντικείμενα που έχουν στείλει οι καλλιτέχνες και που θα μπορεί ο καθένας από εμάς να αγοράσει σε προσιτή τιμή, ενισχύοντας έτσι το κοινωνικό παντοπωλείο ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ που στηρίζει άπορες οικογένειες. Τα μαγικά κουτάκια περιλαμβάνουν ανάμεσα σ’ άλλα: δαχτυλίδια, βραχιόλια κι άλλα κοσμήματα, φανέλες, ζώνη κιθάρας, drum sticks, καπελάκια, τσάντες, βιβλία και CDs με αφιερώσεις, φουλάρια, συλλεκτικούς δίσκους κ.α.

Μέχρι στιγμής, στην εκδήλωση προσφοράς και αγάπης συμμετέχουν με αντικείμενα οι ακόλουθοι καλλιτέχνες: Αλέξια, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Ευρυδίκη, Ευσταθία, Νίκος Ζιώγαλας, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ηρώ, Χρήστος Θηβαίος, Δημήτρης Κοργιαλάς, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Μαζωνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Αναστασία Μουτσάτσου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μπλε, Δέσποινα Ολυμπίου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Πέτα, Νίκος Πορτοκάλογλου, Δημήτρης Σταρόβας, Τζιώρτζια (Μπλε), Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ραλλία Χρηστίδου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Παρών» στην εκδήλωση, που θα ολοκληρωθεί στις 21.30 με συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, θα είναι και ο Super FM με live link, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για το κοινωνικό παντοπωλείο ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ θα διατεθούν και τα καθαρά έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων εισόδου.

Πέμπτη 24 Απριλίου, Μουσική Σκηνή RED, παλιά Λευκωσία, 16.30-19.30 (21.30 συναυλία Ελεωνόρας Ζουγανέλη). Πληροφορίες 22767711.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ