Μια ωδή στα ταξίδια, τα χρώματα και τα μοτίβα

Article featured image
Article featured image

Μια ωδή στα ταξίδια, η συλλογή Celio Άνοιξη/Καλοκαίρι ‘14, αναδεικνύει την εμπειρία της μάρκας στη χρήση χρωμάτων, σχεδίων με μοτίβα και dip dye effects. Η ολοκληρωμένη αυτή γκαρνταρόμπα δίνει μια νέα ερμηνεία στα απαραίτητα ανδρικά κομμάτια με ζωντανά χρώματα. Το μπλε χρησιμοποιείται σε διάφορες αποχρώσεις, ενώ το λουλακί παραμένει το αποκορύφωμα της σεζόν. Βαθύ, έντονο, ξεβαμμένο ή πιο κλασικό, φοριέται μόνο του ή με χρωματιστές ρίγες. Από το must-have βαμβακερό παλτό duffle μέχρι τα ναυτικά μπλουζάκια, γίνεται αισθητή η θαλασσινή αύρα που διαπερνά τη συλλογή.

Αλλάζοντας κατεύθυνση, η Celio αντλεί την έμπνευσή της από το Μαϊάμι. Τα πιο γραφιστικά και τροπικά prints, τα dip dye effects και τα photoprints κατέχουν εξέχουσα θέση. Πουκάμισα, μπλουζάκια πόλο και φούτερ με πιο τολμηρά μοτίβα δημιουργούν πιο διαχρονικά σύνολα. Η βερμούδα είναι βασικό κομμάτι της συλλογής. Floral, πολύχρωμές ή μονόχρωμες, φοριoύνται στην πόλη με ένα ελαφρύ πλεκτό ή στην παραλία με ένα T-shirt. Τα πουλόβερ, παρουσιάζονται με βαμβακερό ή λινό πλεκτό και σε κάποιες περιπτώσεις συνδυάζονται με φωτεινές ρίγες.

Για τη συλλογή Club, η έκρηξη χρωμάτων αναδεικνύει μια γκαρνταρόμπα με ένα smart casual σύγχρονο vibe. Η Celio δίνει στα κλασικά κομμάτια της ένα νέο αέρα: τα χρωματιστά παντελόνια είναι η προφανής επιλογή, με πολλές παραλλαγές που τους δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα. Φοριoύνται με αθλητικά ή derbies χωρίς κάλτσες. Σακάκια και κοστούμια είναι διαθέσιμα σε διάφορα καλοκαιρινά υφάσματα με το λινό να παρουσιάζεται με λεπτομέρειες washed marl, ενώ μια τσάντα ή ένα σακίδιο ολοκληρώνει το σύνολο προσθέτοντας μια έξτρα πινελιά από στυλ και χαρακτήρα.

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο και δώστε χρώμα και στυλ στη γκαρνταρόμπα σας!

 

Καταστήματα Celio

The Μall of Cyprus, 1ος όροφος, τηλ.: 22570300

Λεωφ. Γιάννη Κρανιδιώτη 33, VLM Centre, Λατσιά, τηλ.: 22467261

Λεωφ. Μακαρίου 270, Λακατάμια, τηλ.: 22443599

MY MALL, Λεμεσός, τηλ.: 25821410

Kings Avenue Mall, Πάφος – 26 222818


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ