#anaskopisi 14-22/04/2014

Article featured image
Article featured image

Άρχισαν τα όργανα

Μόνιμη θέση στο πολιτικό ρεπορτάζ έχει πλέον ο Αρχιεπίσκοπος. Όπως ο ίδιος δήλωσε αναφερόμενος στην περιφορά του επιταφίου στην Αμμόχωστο,  «γινόμαστε ‘όργανα προπαγάνδας’ των Τούρκων». Και τι να πεις στον Άγιο, άμα έχει δίκιο; Go Bishop Go.

Φέξε μου και γλίστρησα

Έρχεται ο κώδικας δεοντολογίας για τους Δημοσίους Υπαλλήλους! Να φανταστώ ότι ένα έγγραφο θα καταφέρει να αλλάξει νοοτροπία 50 και βάλε χρόνων;

Μόνο στην Κύπρο!

Απίστευτη λαμπρατζιά ΜΙΣΟΥΣ για το ΑΠΟΕΛ έστησαν οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Στην κορυφή της κρέμασαν πλακάτ το οποίο έγραφε «ΣΤΑΘΗ ΙΟΥΔΑ». TIC this is Cyprus. Λαμπρό να μας κάψει!

Και ξύλο για τα «μάτια» της Λαμπρατζιάς

Άγριο ξύλο και τραυματισμοί αστυνομικών από νεαρούς είχαμε στη Λευκωσία για μια Λαμπρατζιά! Οι ΜΜΑΔιτες εισηγήθηκαν στους νεαρούς να αφαιρέσουν τα ελαστικά αυτοκινήτου από εστία και έτσι η λογομαχία εξελίχθηκε σε πόλεμο.

Βίαζε τη γειτόνισσα του

ΣΟΚ στη Λεμεσό! 36χρονος ο οποίος το έπαιζε φίλος της οικογένειας, βίαζε 13χρονη γειτόνισσά του! Ευτυχώς, κάποια στιγμή το κοριτσάκι μίλησε. Ας ευχηθούμε ότι όλα τα παιδιά θα βλέπουν τον κίνδυνο και θα μιλούν πριν γίνει το κακό.

Το βαπόρι απ’ την «Περσία»

Σε επιχείρηση εξελίσσονται τα ναρκωτικά εν καιρώ κρίσης! Συγκεκριμένα 50χρονος από τη Λευκωσία έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 3 κιλά κοκαϊνη. Με δεδομένο ότι μιλάμε για ναρκωτικό που πουλιέται ανά γραμμάριο, do the math.

Ο θείος από το Αμέρικα

Βγαλμένη από τις Ελληνικές ταινίες είναι η ατάκα που διαβάζουμε στις εφημερίδες «έρχονται επενδυτές από το Κουβέιτ»!  Εμένα μου θυμίζει τον «θείο από το Αμέρικα». Δηλαδή, μεγάλη μπαρούφα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ