Τι ξέβρασε η θάλασσα

Article featured image
Article featured image

Ενω οι έρευνες για το μοιραίο μπόινγκ βρίσκονται ακόμη στο πλήρες σκοτάδι, η ομάδα των ερευνών αναθάρρησε έπειτα από την πληροφορία για την ύπαρξη ενός «αντικειμένου  ενδιαφέροντος», όπως χαρακτηρίστηκε.

Πρόκειται για αντικείμενο που ξέβρασε η θάλασσα σε ακτή της δυτικής Αυστραλίας και όπως φαίνεται πρόκειται για ένα κομμάτι λαμαρίνας με καρφιά, σύμφωνα με το CNN. Ακόμη η ομάδα των ερευνών δεν το έχει παραλάβει, καθώς το έχει στα χέρια της η αστυνομία, που έστειλε όμως στο επιχειρησιακό κέντρο τις πρώτες φωτογραφίες.

Το αντικείμενο βρέθηκε κοντά στην Αουγκούστα, περίπου 300 χλμ. Νότια του Περθ. Εχει καρφιά στη μία πλευρά, η οποία φαίνεται πως είναι καλυμμένη από fiberglass. Το αντικείμενο είναι κατεστραμμένο, ενώ η ομάδα των ερευνών το αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα, καθώς ακόμη δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται όντως για τμήμα του εξαφανισμένου αεροσκάφους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Μπορεί το Tetris να ανακουφίσει το ψυχολογικό τραύμα;

Article featured image

Ο Κάρολος ήταν ενήμερος για τις ατασθαλίες του Άντριου

Article featured image

Το πρώτο βίντεο του YouTube εκτίθεται πλέον σε μουσείο