Η Λάρνακα θέλει ναυαγοσώστες

Article featured image
Article featured image

Λήγει αύριο Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για στελέχωση της ναυαγοσωστικής υπηρεσίας Λάρνακας, για την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας αναφέρεται ότι «η Ε. Δ. δέχεται αιτήσεις από προσοντούχους ναυαγοσώστες για πλήρη ή για μερική απασχόληση σε μονάδες διάσωσης λουομένων που θα λειτουργήσουν

σε οργανωμένες παραλίες της πόλης και της επαρχίας Λάρνακας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν έντυπα αιτήσεων και να πληροφορηθούν για τους όρους εργοδότησης από τα γραφεία της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας  που βρίσκεται στην Πλατεία Eυρώπης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «αιτήσεις οι οποίες θα συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά, θα γίνονται δεκτές μέχρι αύριο Παρασκευή 25 του μήνα στις τρεις το μεσημέρι. Τα τελευταία χρόνια, κάθε καλοκαίρι, οι παραλίες της Λάρνακας στελεχώνονται συνολικά με 46 ναυαγοσώστες, οι οποίοι επιφορτίζονται με την ασφάλεια των λουομένων».

Προστίθεται ακόμα ότι «οι 13 παραλίες που θα διαθέτουν και φέτος ναυαγοσωστικά σημεία είναι οι Φοινικούδες, η Καστέλλα, το Μακένζι, ο Φάρος Περβολιών, το Χρυσόψαρο, η Αλαμινός, η παραλία του ΚΟΤ στον δρόμο Λάρνακας Δεκέλειας, τα ξενοδοχεία «Λόρδος» και «Λένιος», η παραλία Αγίου Θεοδώρου και οι  παραλίες Ορόκλινης και Μενεού που βρίσκονται παρά το εργοστάσιο αφαλάτωσης».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ