Θανατηφόρο τροχαίο στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία

Article featured image
Article featured image

 

Θύμα του τροχαίου, νεαρός μοτοσικλετιστής, ο οποίος ενώ οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού (τύπου street) μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού (πρώην Τροόδους) με κατεύθυνση προς τον Αρχάγγελο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να έχασε τον έλεγχο της, ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος και να χτυπήσει βίαια στα κιγκλιδώματα. Μια εξέλιξη που, δυστυχώς, του στοίχησε τη ζωή.

Η βιαιότητα με την οποία προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και φυσικά, υπερβολική ταχύτητα ήταν, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της Αστυνομίας, οι κύριες αιτίες για το νέο θανατηφόρο, έστω και αν ο νεαρός έφερε προστατευτικό κράνος.

Λόγω του τροχαίου, για αρκετή ώρα παρέμεινε κλειστό τμήμα της λεωφόρου και συγκεκριμένα από τα φώτα παρά τη Βιομηχανική Περιοχή Στροβόλου μέχρι την κατοικία του Γάλλου Πρέσβη.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Αρχαιολόγοι βρήκαν ανθρώπινα αποτυπώματα 115.000 ετών κάπου που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται

Article featured image

Υπάρχει ένα μοναδικό ηφαίστειο στη Γη όπου οι επισκέπτες μπορούν να κατέβουν μέσα στον κρατήρα

Article featured image

Δεκάδες πλοία φορτωμένα ανθρωπιστική βοήθεια έχουν σαλπάρει για την αποκλεισμένη Γάζα