Διαψεύδει η γερμανική Bild ότι ο Σουμάχερ ξύπνησε από το κώμα

Article featured image
Article featured image


Αβάσιμες, δυστυχώς, αποδείχθηκαν οι πληροφορίες που έκαναν το γύρο του κόσμου ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ ξύπνησε από το κώμα και αναγνώρισε τη σύζυγό του.

Η μάνατζερ του πρώην πιλότου της Φόρμουλα 1, Ζαμπίνε Κεμ, διάψευσε τις φήμες που μετέδωσαν ισπανόφωνα μέσα ενημέρωσης και την έφεραν να έχει κάνει δηλώσεις για βελτίωση της υγείας του. Η Κεμ, που μίλησε στη γερμανική Bild, αρνήθηκε ότι έχει δώσει συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL.

Η δημοσιογράφος της Bild, Νίκολα Πολ, ανήρτησε τη διάψευση στο λογαριασμό της στο Twitter. «Ξύπνησε ο Σουμάχερ; Λυπάμαι, αλλά αυτές οι φήμες από την Ισπανία δεν είναι αλήθεια. Η Κεμ μόλις μου έστειλε μήνυμα ότι δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτε στο RTL», έγραψε στο Twitter η Πολ.



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ποιο θα είναι το μενού γευμάτων που θα τρώνε οι αστροναύτες στο ταξίδι προς τη Σελήνη;

Article featured image

Άνδρας ανακάλυψε τυχαία το μεγαλύτερο σπήλαιο στον κόσμο και χρειάστηκε 18 χρόνια για να το βρει ξανά

Article featured image

Επιστήμονες βρήκαν δόντι Τυραννόσαυρου καρφωμένο στο κρανίο άλλου δεινόσαυρου