Γιατί τα «χώνει» στoν Στ. Θεοδωράκη ο Λαζόπουλος;

Article featured image
Article featured image

Σκληρή επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη εξαπολύει ο Λάκης Λαζόπουλος, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων πως «τον στηρίζει η διαπλοκή» ενώ δηλώνει ότι ο ίδιος κλείνει, «στον παρόντα χρόνο», το παράθυρο στην πολιτική.

«Το Ποτάμι προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής» λέει σε συνέντευξή του στη Real News.

«Τα σακίδια και τα πενιχρά οικονομικά μέσα δεν με πείθουν εμένα» συνεχίζει, και προσθέτει: «ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρώμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν».

Όσον αφορά το Ποτάμι, ο Λαζόπουλος λέει πως παρακολουθεί «με πόση υστερία έχουν αγκαλιάσει τον κ. Θεοδωράκη τα μέσα της διαπλοκής, πώς τού παραχωρούν ώρες επί ωρών να μιλάει, χωρίς κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με βάση τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις. Αναφέρεται και σε μένα δημόσια, δικαίωμά του ασφαλώς, απλά να αναφέρω πως ούτε ένα κανάλι δεν με πήρε αν θέλω να απαντήσω κάτι ρε αδελφέ. Έτσι, για τη δημοκρατία στα προσχήματα. Ούτε καν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζομαι. Τι να πω... Ξέρουν βέβαια, ότι δεν απαντώ, ίσως γι’ αυτό» δηλώνει.

Αναφέρει δε, ότι «από τον τρόπο που τον στηρίζει η διαπλοκή πρέπει να καταλάβει η κοινωνία τον ρόλο του».

Σε ό,τι αφορά την άρνησή του να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο ηθοποιός υπογραμμίζει ότι δεν είναι έτοιμος να κατέβει τώρα στην πολιτική, και ότι άλλοι μπορούν να το κάνουν αυτό καλύτερα από τον ίδιο.


Πηγή: Τα Νέα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ