Το λονδρέζικο brand «be-snazzy» φέρνει την Ινδία στην Κύπρο

Article featured image
Article featured image

Πως θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να ζήσετε τη μαγεία της ινδικής αγοράς και να βρείτε τις πιο όμορφα κεντημένες τσάντες της στην Κύπρο; Αν είναι κάτι που ονειρεύεστε, τότε είστε πολύ τυχεροί! Το Λονδρέζικο brand «be-snazzy», το οποίο δημιούργησε η Κύπρια entrepreneur (επιχειρηματίας) Στέφανη Θρασυβούλου, ετοιμάζει δύο «pop-up events» στην Κύπρο όπου θα παρουσιάσει την φρέσκια της γραμμή από χειροποίητες «ethnic» τσάντες, ειδικά σχεδιασμένες για το brand της από δημιουργούς στην Ινδία.

Στις 22 Μαΐου μπορείτε να τις βρείτε στο «Π.Χ.» στη Λαϊκή Γειτονιά της Λευκωσίας από τις 17.00 ως τις 22.00 και στις 24 Μαΐου στο «Juego Café-Lounge» στη Λεμεσό από τις 14.00 ως τις 19.00.

Η online boutique www.be-snazzy.com ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες όταν η Στέφανη αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για τα ιδιαίτερα αξεσουάρ τα οποία βρίσκει κανείς σε εξωτικά μέρη και αγορές σαν αυτές του Λονδίνου ή της Μέσης Ανατολής. Όμως  για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014, πήγε λίγο παραπέρα στην όμορφη Ινδία, όπου ανακάλυψε την πλούσια και ξεχωριστή τέχνη της φυλής «Banjara» και έτσι αποφάσισε να την μοιραστεί μαζί μας στην Κύπρο.

Όλες οι τσάντες είναι χειροποίητες από αρχαία υφάσματα και κεντήματα από τους «Banjara». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κεντήματα αυτά πάνε 2000 χρόνια πίσω. Τα άτομα της φυλής αυτής είναι απόγονοι των τσιγγάνων «Roma» της Ευρώπης, οι οποίοι μεταναστεύσαν στην Ινδία απ’ τα βουνά του Αφγανιστάν πριν κατασταλάξουν στο Ρατζαστάν.

Ειδικές τιμές σε «fashion bloggers» και ΜΜΕ τύπους του τύπους. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Στέφανη στο info@be-snazzy.com. Μπορείτε επίσης να δείτε περισσότερα στη σελίδα στο Facebook.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ