Η Βίκυ Παπαδοπούλου στο Ριάλτο [από σκηνής και οθόνης]

Article featured image
Article featured image

Συχνά θα κάνει αυτό τον καιρό το δρόμο για το Ριάλτο η γνωστή ηθοποιός Βίκυ Παπαδοπούλου, η οποία διανύει μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο στην καριέρα της, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στο θέατρο. Συγκεκριμένα, σε διάστημα ενός μήνα, εμφανίζεται σε δύο σημαντικές διοργανώσεις στο θέατρο Ριάλτο.

Η πρώτη είναι κινηματογραφική και αφορά στον ρόλο της στη νέα ταινία του συμπατριώτη μας  Γιάννη Οικονομίδη «Το μικρό ψάρι», η οποία είναι στο πρόγραμμα του «Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες-Κύπρος 2014».

Η ταινία θα προβληθεί στο Ζήνα Πάλας στη Λευκωσία την Παρασκευή (11/4) και στο θέατρο Ριάλτο, το Σάββατο (12/4).



Μαζί με το συμπατριώτη μας σκηνοθέτη, Γιάννη Οικονομίδη

Ως γνωστό η ταινία συμμετείχε στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα στη φετινή 64η διοργάνωση του φεστιβάλ Βερολίνου, με τη Βίκυ Παπαδοπούλου να  προκαλεί εγκωμιαστικά σχόλια στο γερμανικό τύπο, τόσο με το ταλέντο όσο και τη γοητεία της.

Η δεύτερη εμφάνιση της Βίκυς Παπαδοπούλου στο θέατρο Ριάλτο, η θεατρική, είναι ακόμη  πιο προκλητική και αφορά στη συμμετοχή της στην  παράσταση «Η Αφροδίτη με τη Γούνα», του David Ives, σε σκηνοθεσία Γιώργου Οικονόμου.

Η αστεία, σέξι, ευφυής ιστορία που απέσπασε βραβείο Τόνι καθώς και πλήθος άλλων βραβείων στο Μπρόντγουέι, μετά την παρουσίαση στην Ελλάδα έρχεται να κατακτήσει και το κυπριακό κοινό. Μετά τον «Ιβάν και τα σκυλιά», ο Γιώργος Οικονόμου, επιστρέφει στο θέατρο Ριάλτο σκηνοθετώντας δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, τη Βίκυ Παπαδοπούλου και το Γιώργο Παπαγεωργίου, στους πιο κωμικούς αλλά συνάμα τολμηρούς τους ρόλους...

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Μαΐου στο θέατρο Ριάλτο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ