Άγγιξε το θαύμα η Ντόρτμουντ [σκιά του εαυτού της η Ρεάλ χωρίς Ρονάλντο]

Article featured image
Article featured image

Μία ανάσα πριν από το θαύμα έφτασε και η Ντόρτμουντ, αφού από το 37’προηγήθηκε 2-0 της Ρεάλ. Στο τέλος, όμως, δεν τα κατάφερε.

«Πως θα μπορέσω να δικαιολογήσω τον μισθό μου από την Ντόρτμουντ αν έλεγα ότι όλα έχουν τελειώσει; Θα ήταν ηλίθιο να έλεγα ότι έχουμε ήδη αποκλειστεί». Αυτή ήταν η απάντηση του Γίργκεν Κλοπ πριν λίγες ημέρες σε δημοσιογράφο του ZDF σε ερώτηση για το αν όλα έχουν τελειώσει, πριν αποχωρήσει από το στούντιο εκνευρισμένος.

Με την ανακοίνωση της ενδεκάδας φάνηκε ότι προτεραιότητα δεν είναι το Champions League. Κι όμως, ο… παλαίμαχος Φρίντριχ στο κέντρο της άμυνας, οι άπειροι Ντουρμ στο αριστερό άκρο και Γιόγιτς στον άξονα αντίστοιχα και ο επιρρεπής στο λάθος όλη τη σεζόν Κιρχ στη μεσαία γραμμή… άλλαξαν τα φώτα στη Ρεάλ, που χωρίς τον Ρονάλντο ήταν σκιά του εαυτού της.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα άφηνε απειροελάχιστες πιθανότητες στη Ντόρτμουντ των χιλίων προβλημάτων. Οι Βεστφαλοί, όμως, στο καλύτερό τους παιχνίδι μετά τον περασμένο Αύγουστο και τη νίκη τους με 4-2 επί της Μπάγερν στον τελικό του Σούπερ Καπ, έφτασαν μία ανάσα από το… θαύμα. Με τους Βαϊντενφέλερ και Ρόις κορυφαίους επιβλήθηκαν 2-0 της «βασίλισσας», αφού κράτησαν το μηδέν στην εκτέλεση πέναλτι του Ντι Μαρία στο πρώτο μέρος και είδαν την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι στο σουτ του Μχιταριάν στο δεύτερο. Ακόμη και αν Μπορούσια δεν τα κατάφερε, κέρδισε τις εντυπώσεις…


Πηγή: Gazzetta

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ