Η ανατροπή της Τσέλσι και το σπριντ του Μουρίνιο

Article featured image
Article featured image

Η Παρί πίστεψε ότι ήρθε η ώρα της, όμως ημιτελικά δεν γίνονται χωρίς τον Μουρίνιο. Με γκολ του Μπα στο 87' οι Μπλε πέρασαν στους «4».

Το γκολ (3-1) του Παστόρε στο 93' του πρώτου αγώνα είχε δώσει σαφές προβάδισμα στους Παριζιάνους, όμως ήταν σειρά των Άγγλων να πανηγυρίσουν στο τέλος. Λίγο πριν το 90' η μπάλα πέρασε για τον Ντεμπά Μπα, ο Σενεγαλέζος πρόλαβε τον Μάξουελ και την έστειλε στα δίχτυα χαρίζοντας μία τεράστια πρόκριση στην Τσέλσι και στέλνοντας τον Μουρίνιο στο κόρνερ… για να δώσει οδηγίες στους παίκτες όπου πανηγύριζαν σ’ ένα κουβάρι.

Ο μεγάλος Πορτογάλος για 8η φορά στην καριέρα του είναι «παρών» στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης και για 5η σερί (με τρεις διαφορετικές ομάδες). Την ίδια στιγμή, ο θρύλος του θεσμού, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, έβλεπε τον Καβάνι να μην μπορεί να κάνει αυτό που θα έκανε σίγουρα ο ίδιος και τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να τελειώσουν τη δουλειά. Αυτή ήταν η 15η νίκη του Special One στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε 22 αγώνες Champions League (5 ισοπαλίες, 2 ήττες), ενώ για πρώτη φορά μετά από 18 ματς, η Παρί έμεινε χωρίς γκολ στη διοργάνωση και το πλήρωσε με αποκλεισμό.


Πηγή: Gazzetta

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ