Καμπίνα αεροπλάνου είναι αυτή; [Αξεπέραστη πολυτέλεια στα νέα αεροσκάφη της Etihad]

Article featured image
Article featured image

Αν για παράδειγμα ταξιδέψεις στο «The Residence», στο μπροστινό μέρος της άνω καμπίνας στα A380, που φιλοξενεί ένα ή δύο άτομα, θα έχεις καθιστικό, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, τουαλέτα, ντους, αλλά και προσωπικό μπάτλερ!

 

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρουσίασε το εσωτερικό και τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται στα νέα αεροσκάφη τύπου Airbus A380 και Boeing 787 Dreamliner που σύντομα θα ενσωματωθούν στο στόλο της, συμπεριλαμβανομένου του «The Residence by Etihad™», του πιο πολυτελούς χώρου επιβατών στον αέρα.

Με την είσοδο αυτών των νέων αεροσκαφών, η αεροπορική εταιρεία του Άμπου Ντάμπι θα επαναπροσδιορίσει τις κατηγορίες θέσεων των αεροσκαφών.

Η Etihad Airways έχει διαθέσει το άνω κατάστρωμα του A380 για τις premium καμπίνες της. Το «The Residence», θα βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της άνω καμπίνας στα A380, φιλοξενώντας ένα ή δύο άτομα, θα διαθέτει καθιστικό, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, τουαλέτα και ντους. Οι επισκέπτες στο The Residence θα έχουν επίσης προσωπικό μπάτλερ.

Το A380 θα διαθέτει επίσης τα επαναστατικά Διαμερίσματα Α’ Θέσης (First Apartments), τα οποία θα είναι πλήρως ιδιωτικές σουίτες με ξεχωριστό lounge κάθισμα ανακλινόμενο σε κρεβάτι πλήρους μήκους, καθώς και mini-bar και ντουλάπα.

Στο Boeing 787, η Etihad Airways έχει σχεδιάσει μια ενισχυμένη Πρώτη Σουίτα, προσθέτοντας πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως ένα παγωμένο mini-bar. Το Business Studio και η Economy Smart Seat θα διατεθούν τόσο στο Α380, όσο και στο 787.

Τα αποκαλυπτήρια των νέων καμπινών και προσφερόμενων υπηρεσιών εν πτήσει, παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Άμπου Ντάμπι.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ