Οι εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Red και οι απονομές από τον Super FM

Article featured image
Article featured image

Μια ωραία βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη μουσική σκηνή Red, στην παλιά Λευκωσία. Στην πρώτη από τις 2 εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη, μεταξύ άλλων ο Κύπριος καλλιτέχνης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Super Fm και πλατινένιο δίσκο για τις πωλήσεις στην Κύπρο του τελευταίου άλμπουμ του «Η αγάπη δυναμώνει».

Καλωσορίζοντας τον κόσμο, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ραδιοφώνου του Συγκροτήματος Δίας, Χρύσανθος Τσουρούλης, ευχήθηκε να γίνονται συχνά τόσο ωραίες εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια, ανεβαίνοντας στη σκηνή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τον περίμενε μια τιμητική διάκριση από τον Super Fm. O διευθυντής του Super, Ζήνων Ζηντίλης, απένειμε ειδική πλακέτα στον Κύπριο καλλιτέχνη για την ανάδειξη του ως δημοφιλέστερος τραγουδιστής των 15 χρόνων Super Fm (1998-2013).

H πλακέτα περιείχε όλα τα εξώφυλλα του καλλιτέχνη κατά τα τελευταία 15 χρόνια. Ο Ζήνων Ζηντίλης ανέφερε χαρακτηριστικά στο Μιχάλη Χατζηγιάννη κατά την απονομή ότι, «την χρονιά που ο Super Fm γεννιόταν, το 1998, τότε γεννιόταν και το δικό σου άστρο στην Αθήνα».

Στη συνέχεια έγινε η απονομή του Πλατινένιου δίσκου από τον διευθυντή της Musical Paradise κύριο Ιωσήφ Ιωσήφ.

Στο Red για να τον τιμήσουν βρέθηκαν όλοι οι παραγωγοί του πρώτου μουσικού σταθμού της Κύπρου καθώς και πολλοί επώνυμοι φίλοι του Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά και η οικογένεια του.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ