Τατουάζ με βραβεία

Article featured image
Article featured image


Ενθουσιωδώς και με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το πρώτο «Cyprus International Tattoo Convention» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό το τριήμερο 6, 7 και 8 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της CITY, στο Convention, η σημασία του οποίου εντοπίζεται κυρίως στη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων καλλιτεχνών τόσο από την Κύπρο όσο και από διάφορες χώρες του εξωτερικού, θα προσφέρονται τρία βραβεία (πρώτο, δεύτερο και τρίτο) για την κάθε κατηγορία ξεχωριστά.

Οι κατηγορίες που θα διαγωνιστούν είναι:

1. Small

2. Black and Grey

3. Colour

4. Big

5. Realistic

6. Traditional

7. Dots

Στη συνέχεια, οι επτά πρωτεύσαντες θα διαγωνιστούν μεταξύ τους για το μεγάλο βραβείο της εκδήλωσης που έχει ονομαστεί ως το «Tattoo of the Show» ενώ από ένα πιστοποιητικό βράβευσης θα πάρουν και τα άτομα που ως επισκέπτες θα κτυπήσουν επί τόπου τατουάζ από καλλιτέχνη που θα βραβευθεί.

 



Ανάμεσα στα δώρα που θα δοθούν στους συμμετέχοντες tattoo artists περιλαμβάνονται σχετικά βιβλία, μηχανές τατουάζ, money clips καθώς και κάποιες ευφάνταστες κατασκευές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την εκδήλωση.

Παράλληλα, στον χώρο θα βρίσκονται διάφορα tattoo shops καθώς και τρεις προμηθευτές από Ελλάδα που θα διαθέτουν προς πώληση οτιδήποτε μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πως υπάρχει αναφορικά με την τέχνη του τατουάζ: από μελάνια, δερματοστίκτες και βελόνες μέχρι μηχανές, βιβλία και ρούχα από σχετικά brands.


 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ