Διψήφια ποσοστά στη Χρυσή Αυγή από τη γειτονιά του Παύλου Φύσσα

Article featured image
Article featured image

Υψηλά ποσοστά κατέγραψε η Χρυσή Αυγή στις γειτονιές του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, αλλά και στις γύρω συνοικίες της Νίκαιας, του Περάματος και της Σαλαμίνας. Και μπορεί το νεοναζιστικό μόρφωμα να μην τόλμησε να κατεβάσει στις περιοχές αυτές υποψηφίους για τους δήμους, αλλά τα ποσοστά που συγκέντρωσε εκεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηλίας Παναγιώταρος είναι διψήφια.

Σύμφωνα με το Ethnos.gr,  κατά μέσο όρο, στην περιφέρεια β' Πειραιά, η ΧΑ κατέγραψε 11%, το ίδιο ποσοστό δηλαδή που συγκέντρωσε η ΧΑ συνολικά στην Περιφέρεια.

Στο Κερατσίνι, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ξεκινούν από το 5,97% και φτάνουν ως το 15,41%. Στο κέντρο του 3ου δημοτικού διαμερίσματος, στην οδό Βλαχερνών 2, στο σχολείο του Κερατσινίου που φοίτησε ο 34χρονος μουσικός, δύο στενά από το σημείο όπου ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς τού αφαίρεσε τη ζωή, ο μέσος όρος του ποσοστού έφτασε το 10,53%.

Στο Πέραμα, μάλιστα, καταγράφηκε το μεγαλύτερο ποσοστό της ΧΑ. Στο 6378 εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στον δρόμο όπου σημειώθηκε η επίθεση σε βάρος των συνδικαλιστών του ΚΚΕ το 2013 η Χρυσή Αυγή πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό: 19,85%


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ