Έκαψε καρδιές στην Ιταλία ο Τσίπρας

Article featured image
Article featured image

Kάτι παραπάνω από θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι Ιταλοί υποστηρικτές της λίστας «L'Altra Europa con Tsipras» στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο για την προεδρία της Κομισιόν Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμη πιο θερμή, ωστόσο, αποδείχθηκε η υποδοχή από το «ωραίο» φύλο. Όπως σημειώνει ο Βηματοδότης, οι Ιταλίδες σε Μπολόνια και Τορίνο πολιορκούσαν τον νεαρό πολιτικό για μια χειραψία ή για να ανταλλάξουν δυο κουβέντες μαζί του, ενώ δεν έλειψαν και κάποιες, πιο εκδηλωτικές, οι οποίες του φώναζαν «Ciao Antonio Banderas».

Αρκετές δε συντρόφισσές του, τον παρακαλούσαν να παρατείνει δυο ή τρεις μέρες την παραμονή του στην Ιταλία για να επισκεφθεί τον Νότο και να αυξήσει το ποσοστό της Ιταλικής Αριστεράς.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ιταλία, ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε και ένα δώρο από έναν .. ιδιαίτερο σύλλογο. Ο λόγος για ένα δερμάτινο πορτοφολάκι που κρεμιέται στο λαιμό που του το χάρισε ο «Σύνδεσμος Πρώην Εκδιδομένων Γυναικών Ιταλίας».

Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεν συναντήθηκε με την φανατικότερη Ιταλίδα υποστηρίκτριά του, την Λάουρα Μπακιντού, η οποία, ως γνωστό, έχει κάνει προσωπική εκστρατεία με το μπικίνι της για τα μάτια του Αλέξη και μόνο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ