Computer gaming event

Article featured image
Article featured image

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής (Cyprus Computer Society- CCS) διοργανώνει την πρώτη ημερίδα για τον τομέα του Computer Gaming.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες και φοιτητές πληροφορικής, μαθητές καθώς και άλλους φίλους και λάτρεις της τεχνολογίας με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για αυτόν τον ολοένα και αναπτυσσόμενο τομέα της Πληροφορικής Επιστήμης.

Δύο διακεκριμένοι ομιλητές, ο Δρ Alan Murta από την εταιρία TT Games στην Αγγλία, και η Δρ Δέσποινα Μιχαήλ από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, θα μιλήσουν για το ζήτημα. Μετά τις παρουσιάσεις θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για το στάτους του τομέα Computer Gaming στην Κύπρο με συντονιστή το Δρ Γιώργο Χρυσάνθου του Πανεπιστημίου Κύπρου. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο θα εκπροσωπεί ο Δρ Γιώργος Χρίστου ο οποίος θα χαιρετίσει την εκδήλωση.

Χορηγός της ημερίδας είναι η Microsoft που θα διαθέτει χώρο έξω από το αμφιθέατρο για εξάσκηση παιχνιδιών, ενώ έχει δωρίσει κινητές συσκευές για κλήρωση ανάμεσα στους παρευρισκομένους.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης «COMPUTER GAMING -The Emerging Field in IT» είναι επίσης οι οργανισμοί: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ECDL, Logicom και Stephanis.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η εγγραφή υποχρεωτική.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου www.ccs.org.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ