Κενή θέση Διευθυντή στις Κεντρικές Φυλακές

Article featured image
Article featured image

Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την έφεση του τελούντα σε διαθεσιμότητα, Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών, Μιχάλη Χατζηδημητρίου, τον οποίο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είχε καταδικάσει σε φυλάκιση δύο μηνών για την υπόθεση απόδρασης του ισοβίτη Αντώνη Προκοπίου Κίτα τον Δεκέμβριο του 2008, από το Απολλώνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι το Δικαστήριο δεν διαπιστώνει οτιδήποτε που να υποδηλώνει είτε έκδηλη υπερβολή στην ποινή που είχε επιβληθεί πρωτόδικα στον κ. Χατζηδημητρίου, είτε κάποιο σφάλμα αρχής, προσθέτοντας ότι το πρωτόδικο Δικαστήριο «προέβη σε μια ισοζυγισμένη από όλες τις απόψεις αξιολόγηση».

Με την απόρριψη της έφεσης, αναμένεται πλέον ν’ αρχίσει η διαδικασία πλήρωσης της θέσης του Διευθυντή Κεντρικών Φυλακών, καθώς, λόγω της δικαστικής εκκρεμότητας ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου «κρατούσε» τη θέση.

Οπότε, αν έχεις έτοιμο ένα πρόχειρο CV, στείλτο. Που ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα δουλέψει σε αυτό το ωραίο περιβάλλον με τα φοινικόδεντρα. Και μάλιστα, σε διευθυντικό πόστο!


Πηγή: Sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ