#anaskopisi 20-26/05/2014

Article featured image
Article featured image

REAL ESTATE έγινε η Κυβέρνηση Αναστασιάδη

Σε κτηματομεσιτικό γραφείο πολυτελείας εξελίσσεται η Κυβέρνηση, με τις ευλογίες πάντοτε του Προέδρου. Πριν από μερικές μέρες ανακοινώθηκε η πώληση άλλων τεσσάρων φιλέτων αξίας πολλών εκατομμυρίων. Εννοείται ότι οι επίδοξοι πελάτες δεν είναι Κύπριοι.

Οι Deep Purple τραγούδησαν στα κατεχόμενα

Και όμως το γνωστό συγκρότημα Deep Purple τραγούδησε στα κατεχόμενα με αφορμή τα 25 χρόνια του «Πανεπιστημίου Εγγύς Ανατολής»! Η φημολογούμενη αμοιβή του συγκροτήματος ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ.

Αγόρασες καινούριο αμάξι; Νομίζεις.

1669 μεταχειρισμένα FORD πωλήθηκαν ως καινούρια από την Αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Κύπρο! Για κάποιο περίεργο λόγο, ενώ η υπόθεση απασχολούσε την Αστυνομία από τον περασμένο Φεβρουάριο, το ένταλμα σύλληψης του ιδιοκτήτη, εκδόθηκε όταν εκείνος έλειπε στο εξωτερικό!

Θέμα χρημάτων ή οδικής ασφάλειας;

Επανέρχονται σιγά-σιγά οι κάμερες ραντάρ για οδικές παραβάσεις! Με αφορμή την οδική ασφάλεια, οι πρώτες κάμερες έχουν ήδη εγκατασταθεί στην Γρίβα Διγενή. Say cheese!

Ουκ εστί αγαθός

Εντάλματα σύλληψης εναντίον Βγενόπουλου και Μπουλούτα εξέδωσε το Δικαστήριο Πάφου! Κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο κ. Βγενόπουλος δεν θα έρθει ποτέ ξανά στο νησί μας. Ποιους βολεύει άραγε;

Κέρδισε η αποχή

58% των Κυπρίων δεν μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν. Δυστυχώς, με αυτό τον τρόπο επιτρέπουμε σε κάποιους να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς!

Ciao Γιαννάκη!

Έκλεισε ο κύκλος του Γιαννάκη Καρεκλά στο ΡΙΚ! Ο γνωστός και παρουσιαστής και Διευθυντής Είδησεων του Κρατικού καναλιού είπε το τελευταίο του αντίο με δάκρυα στα μάτια δίνοντας τη σκυτάλη στην Αιμιλία Κενεβέζου. Ο Γιαννάκης Καρεκλάς είναι συνυφασμένος με την ιστορία της κυπριακής τηλεόρασης, ενώ παράλληλα ξεχώρισε με τα καυστικά του σχόλια και τοποθετήσεις σε θέματα επικαιρότητας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ