Κυνήγι Θησαυρού στην παλιά Λευκωσία

Article featured image
Article featured image

Το 2ο Κυνήγι Θησαυρού του Σωματείου Ξιφασκίας Λευκωσίας, πέραν του ότι μας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουμε την παλιά πόλη, δίνει και έπαθλο €200 στη νικήτρια ομάδα!

 

Το κυνήγι θησαυρού είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να καλύψουν μια άγνωστη διαδρομή, απαντώντας σε ερωτήσεις, γρίφους και ολοκληρώνοντας με επιτυχία δοκιμασίες.

Το παιχνίδι παίζεται σε ομάδες (ιδανικά 3-5 ατόμων) και η νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα καταφέρει εντός του προκαθορισμένου χρόνου να φτάσει στο τέρμα, μαζεύοντας τους περισσότερους βαθμούς.

Πότε και που

Το κυνήγι θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Ιουνίου στην Παλιά Λευκωσία και η εκκίνηση θα δοθεί στο καφέ/μπαρ Lock Stock n Barrel. 9.30-10.00 θα γίνουν οι εγγραφές, ενώ στις 10.00 θα δοθούν οι οδηγίες και ακολούθως η εκκίνηση.

Η εκκίνηση της κάθε ομάδας θα δίνεται ένα λεπτό μετά την εκκίνηση της προηγούμενης ομάδας. Η διαδρομή του παιχνιδιού θα είναι εντός των τειχών της Λευκωσίας και θα καλυφθεί με τα πόδια, σε διάστημα περίπου 2 ωρών.

Τα αποτελέσματα του παιχνιδιού θα ανακοινωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το τερματισμό της τελευταίας ομάδας, στο καφέ/μπαρ Lock Stock N Barrel, στη Λαϊκή Γειτονιά (Ιπποκράτους 30Β, Λευκωσία).

Κόστος συμμετοχής

Το δικαίωμα συμμετοχής είναι στα €20 ανά ομάδα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Σωματείου Ξιφασκίας Λευκωσίας.

Τα έπαθλα

Η νικήτρια ομάδα θα πάρει ως έπαθλο €200 και οι πρώτες τρεις ομάδες θα πάρουν μετάλλια. Επίσης, θα γίνει κλήρωση πλούσιων δώρων μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν

Αφού δημιουργήσετε την ομάδα σας, με μέγιστο αριθμό πέντε ατόμων, δηλώστε συμμετοχή αποστέλλοντας email στο info@nicosiafencingclub.org.cy ή μέσω τηλεφώνου στο 99216012, δίνοντας τα πιο κάτω στοιχεία:

Όνομα ομάδας

Αρχηγός ομάδας (ονοματεπώνυμο ,ηλικία, αρ. τηλεφώνου, email)

Μέλη ομάδας (ονοματεπώνυμο, ηλικία)

Η τελευταία ημέρα για δήλωση συμμετοχής είναι η Πέμπτη 29/5/2014

Ο αρχηγός κάθε ομάδας πρέπει να παρουσιαστεί μεταξύ 9.30-10.00, την ημέρα του παιχνιδιού, ώστε να υπογράψει την αίτηση συμμετοχής και να καταβάλει το δικαίωμα συμμετοχής των €20.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ