Γροθιά στον Μπραντ Πιτ από «αυτόν που αγκαλιάζει τους σταρ»

Article featured image
Article featured image

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο το βράδυ της Τετάρτης ενώ υπέγραφε αυτόγραφα πριν από την πρεμιέρα στο Χόλιγουντ του «Maleficent», της τελευταίας ταινίας της συντρόφου του Αντζελίνα Τζολί.

 

Ένας άνδρας πήδησε το διαχωριστικό μπροστά από τον κινηματογράφο El Capitan και επιτέθηκε στον ηθοποιό, δήλωσε ο Λέοναρντ Καλντερόν της αστυνομίας του Λος Αντζελες, σύμφωνα με το CNN.

Ο ύποπτος που συνελήφθη, είναι γνωστός ως «αυτός που αγκαλιάζει τους σταρ». Πρόκειται για τον 25χρονο Βιτάλι Σεντιούκ από την Ουκρανία που εργάζεται ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Συνηθίζει να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες για να προκαλεί θόρυβο.

Στο Φεστιβάλ των Καννών έπεσε πάνω στο κόκκινο χαλί για να αγκαλιάσει για μερικά δευτερόλεπτα τους αστραγάλους της αμερικανίδας σταρ Αμέρικα Φεράρα, η οποία προστέθηκε έτσι στον κατάλογο των σταρ που έχει βάλει στο στόχαστρο, μεταξύ των οποίων είναι και οι Ουίλ Σμιθ, Μαντόνα, Αντέλ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ούτε ο Μπραντ Πιτ ούτε η Αντζελίνα Τζολί έδειξαν αμηχανία μετά την αιφνιδιαστική αυτή επίθεση, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο, η αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 25χρονο.

H πρεμιέρα της ταινίας έγινε ήδη στη Γαλλία και στο Βέλγιο, ενώ σήμερα βγαίνει και στις αμερικανικές αίθουσες.

Αναφορικά με το φιλμ, να πούμε πως είναι εμπνευσμένο από το κλασικό παραμύθι της «Ωραίας Κοιμωμένης». Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί ενσαρκώνοντας το ρόλο της φοβερής και πανίσχυρης μάγισσας, ενώ είναι επίσης και η παραγωγός της ταινίας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ