Δανείστε με ένα σκύλο βρε παιδιά!

Article featured image
Article featured image

Σκυλί δεν έχω αλλά μόλις έπεσε το μάτι μου πάνω στη συγκεκριμένη σελίδα στο facebook, σκέφτηκα να δανειστώ έναν. Κι αυτό γιατί πάντα προτιμούσα το action απ’ την μουρμούρα.

Να τα ξαναπούμε για να μπούμε στο κλίμα. Ο Δήμος Στροβόλου αποφάσισε εδώ και λίγο καιρό να απαγορεύσει την είσοδο των σκύλων στα πάρκα του, πράγμα που εξόργισε όπως ήταν αναμενόμενο τους ιδιοκτήτες σκύλων.

Αντέδρασαν επίσημα οι φιλοζωικές, με το δίκαιό τους αν με ρωτάς, και την ίδια ώρα πήρε φωτιά το ίντερνετ, με τους ιδιοκτήτες σκύλων να τα παίρνουν στο κρανίο με την απόφαση αυτή. Οι επιστολές και τα τηλεφωνήματα στον Δήμο Στροβόλου έδιναν και έπαιρναν, οτιδήποτε εκτός από λογικές απαντήσεις αν κατάλαβα καλά.

Σου λέει, άμα εγώ είμαι ενσυνείδητος και νομοταγής ιδιοκτήτης σκύλου, ποιος είσαι εσύ κύριος να μου λες που θα τον βγάλω βόλτα;

Χθες που λες, περνάει απ’ το τάιμλάιν μου η σελίδα Walk the dog!.

Μπαίνω να δω τι είναι ετούτο πάλι και βρήκα την ιδέα τόσο fun, που σκέφτηκα ακόμα και να δανειστώ σκυλί, να πάω να στηρίξω την προσπάθεια.

Το τι προτείνει η σελίδα, είναι να μαζευτούν οι ιδιοκτήτες με τα σκυλιά τους στις 22 του μήνα, στις 6 το απόγευμα, στα πάρκα του Στροβόλου για… βολτούλα.

Σου λέει, κάτσε ρε φίλε, αν έρθουμε όλοι μαζί τι θα γίνει δηλαδή; Θα μας διώξεις όλους απ’ το πάρκο;

Κούλ; Ναι, λέω εγώ και κατ’ ακρίβεια θα δανειστώ τον Μάουρο, τον Chow Chow της γειτόνισσας, που ταιριάζει στην περίσταση και να κάνω κι εγώ τη βόλτα μου απ’ το πάρκο.

Ωραίος τρόπος να αντιδράσεις σε κάτι που θεωρείς άδικο. Πολύ καλύτερος απ’ το να περιμένεις να σου επιστρέψουν τηλεφώνημα ή να σου στείλουν απαντητική επιστολή.

Καλές βόλτες, καλοί μου φιλόζωοι!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ