#anaskopisi 02-10/06/2014

Article featured image
Article featured image

Ο Ταλιμπάν και ο ΥΠΑΜ

Και όμως ο Αρχιεπίσκοπος συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας για να συζητήσουν το αξιόμαχο της Εθνικής Φρουράς. Ε μα έλεος. Ακόμα λίγο θα δούμε τον Αρχιεπίσκοπο να διευθύνει το ΓΕΕΦ.

Η Αστυνομία θα πληρώσει την Τρόικα!

Χρυσές δουλειές κάνουν οι κάμερες στη Γρίβα Διγενή! Μέσα σε μερικές μέρες από την έναρξη της λειτουργίας τους, οι κάμερες εξέδωσαν 5000 πρόστιμα.

Ο άντρας της χρονιάς είναι Παφίτης!

Ξυλοδαρμό και απαγωγή από τον σύντροφό της κατήγγειλε 19χρονη στην Πάφο! Ο μανιασμένος νεαρός Παφίτης έδειξε την αγάπη του με… την βία, ενώ ακολούθως εγκατέλειψε το θύμα σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου.

Η χρήση κοκαΐνης στην Κύπρο είναι αντίστοιχη με αυτή της Αθήνας

Και στον τομέα των ναρκωτικών, είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Το χρυσοπράσινο φύλο ριγμένο στο πέλαγος, στέκει αντάξια και στην κοκαΐνη!

Μπήκε στην μπυραρία με το αυτοκίνητο

ΣΟΚ στην κοινή γνώμη προκαλούν οι αγανακτισμένοι Παφίτες! Πριν από μερικές μέρες θερμόαιμος κάτοικος της πόλης μετά από καβγά με τον ιδιοκτήτη της μπυραρίας πήρε το αμάξι του και αποφάσισε να τα καταστρέψει όλα. Ο Πάφιος μπήκε κυριολεκτικά από την τζαμαρία και τα έσπασε ΟΛΑ. Και το αμάξι του... έμοιαζε πλέον με Pedal Pub (photo).

Ο Νικολάκης έκαμε πούζαν;

Αναστάτωση στον κόσμο του ΔΗΚΟ και στην οικογένειά του προκάλεσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος την Δευτέρα του Κατακλυσμού μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική για εγχείρηση. Και όμως μια απλή επέμβαση για το τυφλό του Νικόλα έγινε μέγα θέμα στα Μέσα ενημέρωσης. Μήπως ο Νικολάκης έκαμεν πούζαν;

Υγραεριοκίνητα οχήματα στην Κύπρο από  το 2015

Αυτό ήταν αναμενόμενο. Με τόσα οικόπεδα στα ανοικτά της Κύπρου, η μετάβαση στην υγραέρια κίνηση ήταν τουλάχιστον αναμενόμενη! Τώρα εάν προκύψουν διαρροές, καλές εκρήξεις.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ