Χίλιες και μία νύχτες στο Αρχοντικό Παπαδοπούλου

Article featured image
Article featured image

Χίλιες και μία Νύκτες… ζωντανεύουν στο Αρχοντικό Παπαδοπούλου, με γεύσεις μαγικές που θα ετοιμάσουν οι Zeen Lebanese Chefs το Σάββατο 14 Ιουνίου.

Το Αρχοντικό Παπαδοπούλου, ο χώρος που πρεσβεύει την κυπριακή παράδοση και οινογαστρονομία, μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων, αρωμάτων, αναμνήσεων και ποιότητας μας οδηγεί αυτή τη φορά στην Ανατολή!

Σε μια βραδιά με όνομα «Χίλιες και μία Νύκτες», όλοι όσοι βρεθούν στο εστιατόριο το συγκεκριμένο βράδυ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντική λιβανέζικη κουζίνα, φτιαγμένη μάλιστα από τους εξαιρετικούς σεφ και ζαχαροπλάστες Osama Hamra και Nabil Yazbek, που για χρόνια δημιουργούν με λατρεία και πάθος γαστρονομικές απολαύσεις της ανατολίτικης κουζίνας.

Μετά από σπουδές στο Institute of Hospitality in Damascus και στο Institute of Hospitality in Beirut, specialising in oriental sweets, αντίστοιχα, και προϋπηρεσία στα καλύτερα εστιατόρια Oriental κουζίνας, οι δύο επαγγελματίες chefs έχουν δημιουργήσει το δικό τους χώρο, το Zeen Lebanese Sweets, που πρεσβεύει αντάξια τη Λιβανέζικη και ανατολίτικη κουζίνα.

Δύο κόσμοι, λοιπόν, το Αρχοντικό Παπαδοπούλου και οι Zeen Lebanese Sweets, με κοινό άξονα τη λατρεία για την παράδοση, έχουν συναντηθεί για να χαρίσουν στους λάτρεις του φαγητού ένα διαφορετικό ταξίδι γεύσεων στη Λιβανέζικη Κουζίνα, με μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα που εκπλήσσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο, και δημιουργούν ενθουσιασμό...

Η καλοκαιρινή αυτή βραδιά θα ντυθεί με Belly Dancing, με ακούσματα, χρώματα και αρώματα ανατολής, από μπαχάρια και ναργιλέδες και θα γίνει ακόμη πιο μεθυστική με τους δύο καταξιωμένους σεφ να μαγειρεύουν μπροστά στα μάτια σας…



Σάββατο 14 Ιουνίου, Αρχοντικό Παπαδοπούλου, Λευκωσία. Τιμή: €25 συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και ποτού! Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις αποταθείτε στο τηλέφωνο 22531000.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ